Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
S-a urcat la volan, desi consumase alcool.

In dupa-masa de ieri, 25 noiembrie, politistii Biroului Rutier Bistrita au intocmit un dosar penal pentru conducere cu alcoolemie si continua cercetarile pentru documentarea faptei.

 Vizat este un conducator auto in varsta de 65 de ani, din Bistrita, care se afla sub influenta alcoolului, rezultatul in urma testarii cu aparatul etilotest fiind de 0,93 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Cel in cauza se afla la volanul unui autoturism parcat pe bulevardul Independentei din Bistrita, pe prima banda de circulatie, stanjenind circulatia. Acesta a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sange in vederea determinarii alcoolemiei.

 Cercetarile in acest caz vor fi continuate de catre politistii Biroului Rutier.

 

 

          DrugTest pozitiv in cazul unui tanar din Bistrita 

In aceasta dimineata, in jurul orei 01.50, in cadrul activitatilor de supraveghre a traficului rutier, politistii Biroului Rutier Bistrita au depistat si oprit pentru control un tanar de 19 ani, din  Bistrita, care se afla la volanul unui autoturism.

 Cel in cauza a fost oprit pe o strada din Bistrita, iar in urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. A fost testat si cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv in cazul in cazul substantei Metamphetamina. Conducatorul auto a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

 In acelasi autoturism au mai fost identifcati inca trei pasageri cu varste de 17 si 18 ani, fata de care a fost luata masura sanctionarii contraventionale conform prevederilor Legii nr. 55/2020, intrucat nu au respectat masurile de restrictie privind circulatia persoanelor.

 Cercetarile in acest caz continua  sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

          Nu a respectat masura carantinei la domiciliu si a fost sanctionat de politisti 

Ieri, in urma verificarilor efectuate la persoane aflate in carantina, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au constatat faptul ca un tanar de 19 ani, din Rebrisoara nu respecta masurile dispuse.

 Acesta nu se afla la adresa stabilita pentru carantina, fiind plecat la bunici, in comuna Josenii Bargaului. Tanarul a fost sanctionat contraventional, conform Legii 55/2020, cuantumul sanctiunii fiind de 2000 lei.

 

 

          Cherestea fara documente legale, ridicata in vedrea confiscarii, de catre politistii din Sangeorz-Bai

La data de 25 noiembrie a.c., politistii din Sangeorz-Bai au desfasurat activitati de monitorizare a traficului rutier, fiind efectuate controale. Astfel, a fost depistat un barbat de 39 de ani, din Maieru, care transporta cu o autoutilitara 3mc de cherestea pentru care nu detinea documente legale de provenienta.

Materialul lemnos, in valoare de aproximativ 1000 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii, iar conducatorul auto a fost sanctionat contraventional pentru incalcarea Legii 171/2010, cuantumul sanctiunii fiind 1000 de lei.

 

 

 

0 comentarii2842 vizualizări26 noiembrie 2021
rss 2.0
rss 2.0