Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Informare IPJ BN + BULETIN DE PRESA .

Politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud actioneaza in permanenta pentru desfasurarea in conditii de siguranta a traficului rutier pe raza judetului, cu scopul prevenirii producerii de accidente si asigurarii respectarii normelor de circulatie.

 In perioada 25-31.07.2011 se vor organiza actiuni preventive care vizeaza reducerea victimizarii participantilor la trafic prin accidente rutiere produse ca urmare a incalcarii normelor legale privind circulatia pe drumurile publice de catre conducatorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri.

            Politistii recomanda tuturor participantilor la trafic sa conduca preventiv si sa respecte regulile de circulatie.                 

 

 

 

 

  1. In 21.07.2011, ora 14.30, politistii au identificat pe Gavrila M. de 31 ani din Petris care in 20.07.2011 orele 22.45, in timp ce conducea un autoturism pe str. Emil Girleanu din mun. Bistrita, a fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu pagube materiale.               

In urma verificarii autorizatiei de circulatie provizorie s-a constatat ca avea perioada de valabilitate expirata din 19.07.2011.               

Celui in cauza i s-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

                Cercetarile continua de catre lucratorii Biroului Rutier Bistrita.

 

2. In 21.07.2011 politistii au constatat ca pe un drum comunal din satul Sant, in jurul orelor 07.05, conducatorul auto Vasile D. de 38 ani, administrator la o societate comerciala din Bixad, jud. Satu-Mare a transportat cu autoutilitara societatii trei muncitori, la un punct de lucru de pe raza comunei Sant. Intr-o curba usoara la dreapta, muncitorul Costel T. de 18 ani din Costesti, jud. Botosani, a cazut  pe una dintre usile spate a autoutilitarei in marginea partii carosabile si s-a accidentat la cap.

Acesta a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

              Cercetarile continua de Politia or. Nasaud.

 

3. In 21.07.2011, ora 12.30, politistii au fost sesizati prin SNUApU 112, ca la o societate comerciala din Saratel a avut loc un accident de munca soldat cu ranirea unei persoane.

La fata locului a fost identificat Floricel H. de 53 ani din Bistrita, angajat al societatii, care in timp ce lucra la un circular de taiat lemne, din cauza neatentiei, si-a amputat un deget de la mana dreapta.

Cercetarile continua de Politia Comunala Sieu-Magherus.

 

 

 

                         / OFITER DE RELATII PUBLICE

         Comisar sef de politie

                             Cosma Gabriela Maria

0 comentarii2751 vizualizări22 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0