Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Tanar retinut de politisti in urma unui incendiu.

In continuarea cercetarilor efectuate cu privire la infractiunea de furt calificat, politistii Postului de Politie Budacu de Jos au luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore fata de barbatul de 49 de ani din Budacu de Jos, fiind depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. B-N.

 Update:https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/buletin-de-presa-29-decembrie-2021

Barbatul urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 

 .

 

Update:https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/buletin-de-presa-3-ianuarie-2022  

 In continuarea cercetarilor efectuate cu privire la infractiunea de furt calificat din localitatea Dorolea, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu-Bargaului au luata masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore fata de un barbat de 36 de ani din Bistrita. Acesta a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. B-N.

 Persoana banuita de savarsirea infractiunii de furt calificat urmeaza sa fie prezentata magistratilor cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului in vederea documentarii intregii activitati infractionale cat si a participatiei penale.

 

 

 

Tanar retinut de politisti in urma unui incendiu

 La data de 3 ianuarie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au fost alertati prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un imobil din Lunca.

 La locul evenimentului au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor care au lichidat incendiul, constatandu-se ulterior ca acesta ar fi fost provocat intentionat.

 Din investigatiile si cercetarile efectuate, politistii au reusit identificarea unei persoane banuite de comiterea infractiunii de distrugere, respectiv un tanar de 23 de ani din Lunca.

 Fata de acesta, politistii au luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de distrugere, urmand sa documenteze intreaga activitate infractionala.

 

0 comentarii3325 vizualizări04 ianuarie 2022
rss 2.0
rss 2.0