Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Esecul primarilor USR-isti in gestionarea sistemului de termoficare: cum e Capitala, asa-i si Timisoara!

Dezastrul din Bucuresti si Timisoara in asigurarea incalzirii pe timp de iarna pentru cetateni este ilustrativ pentru incapacitatea manageriala a primarilor sustinuti de USR in administratia publica locala. Asemanarea dintre cele doua municipii in privinta problemelor grave din sistemul de termoficare nu este deloc intamplatoare.

Si in Bucuresti, si in Timisoara, locuitorii sufera crunt de frig in case, scoli si spitale, pentru ca cei doi edili au intarziat nepermis de mult pregatirile de iarna sau pentru ca, din indolenta sau aroganta, au afectat grav finantarea serviciului public de termoficare. In timp ce in Capitala Nicusor Dan a intarziat sa depuna in termenul legal solicitarea pentru ajutorul de la Guvern pentru subventia la gigacalorie, la Timisoara Dominic Fritz a falimentat sistemul de termoficare pentru ca nu a achitat certificatele verzi.

Atat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, cat si primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, au obtinut votul cetatenilor pe baza unui discurs populist al USR, centrat pe promisiunea schimbarii clasei politice, care insa nu poate suplini nerozia si impotenta administrativa de care au dat dovada dupa ce s-au instalat in functiile de primar.

Nici macar promisiunea schimbarii clasei politice nu a fost onorata. In timp ce primarul din Bucuresti a intrat in atentia DNA din cauza unor probleme de coruptie, primarul din Timisoara nu a fost capabil nici pana in momentul de fata sa isi clarifice problema studiilor pe care pretindea ca le-a absolvit. Deci, esec pe toata linia!

 

Biroul de presa al PSD

 

0 comentarii2835 vizualizări25 ianuarie 2022
rss 2.0
rss 2.0