Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Infractiuni la regimul rutier, constatate de politisti.

In seara de 22 ianuarie a.c., in urma verificarilor efectuate in trafic, politistii rutieri din Sangeorz-Bai au intocmit un dosar penal in care efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere fara permis. Vizat este un tanar de 22 de ani, din Rodna care se afla la volanul unui autoturism, desi nu detine permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule si care a fost  depistat pe Drumul Comunal 44, intre localitatile Lunca Ilvei si Sant. Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre Politia orasului Sangeorz-Bai, Compartimentul Rutier cu privire la savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, prevazuta de art. 335 din Codul Penal.

 

****

 

La data de 23 ianuarie, in urma controalelor efectuate in trafic, politistii au intocmit un dosar sub aspectul comiterii infractiunii de conduere cu alcoolemie.

 In fapt, in dupa-masa zilei de 23 ianuarie a.c., a fost oprit pentru control un autoturism care circula pe o strada din orasul Beclean, iar la volan a fost identifiat un barbat de 47 de ani, din Beclean. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital, unde i s-au recoltat doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii din Beclean, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

         

          Interventii ale politistilor si ordine de protectie emise in  doua cazuri de violenta in familie

 La data de 24 ianuarie 2022,  in urma unei interventii la un eveniment, politistii au emis un ordin de protectie impotriva unui barbat de 35 de ani, din Bistrita.

 In urma verificarilor efectuate la fata locului, a reiesit faptul ca, in timp ce se afla intr-un imobil din Bistrita, o tanara de 24 de ani, din municipiu a fost agresata fizic de concubinul acesteia, un barbat de 35 de ani. Totodata, barbatul ar fi amenintat-o si i-ar fi distrus femeii telefonul mobil pentru a o impiedica sa solicite ajutorul Politiei.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru violenta in familie, amenintare si distrugere.

 

***

In seara de 24 ianuarie a.c., o femeie de 29 de ani din Bistrita a solicitat sprijinul politistilor, fiind agresata de sot.

 La fata locului, a fost identificat un barbat de 40 de ani, din Bistrita, iar in urma primelor verificari efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul si-ar fi agresat sotia. Impotriva lui a fost emis un ordin de protectie.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Biroului de Ordine Publica, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru violenta in familie.

 

 

0 comentarii2849 vizualizări25 ianuarie 2022
rss 2.0
rss 2.0