Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Controale desfasurate de politistii Biroului pentru Protectia Animalelor .

La data de 26 ianuarie a.c., politistii Biroului pentru Protectia Animalelor, impreuna cu politisti locali si reprezentanti ai Serviciul de Ecarisaj Bistrita au desfasurat verificari cu privire la detinatorii de caini din municipiul Bistrita.  Ieri, politistii au efectuat controale pe o strada din cartierul Sarata, unde a fost semnalata prezenta unui numar mare de caini. Astfel, au fost depistati si preluati de catre Serviciul Ecarisaj 9 caini de talie mare, fara stapan, dar si caini nesupravegheati, ai caror proprietari nu au respectat obligatiile legale.

 Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 6 sanctiuni contraventionale cu avertisment proprietarilor animalelor nesupravegheate, depistate in spatiul public.  Sanctiunile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 205/2004, privind Protectia Animalelor si Legii 61/1991.

 

Doi barbati care conduceau autovehicule, desi nu aveau acest drept,  s-au ales ieri cu dosar penal

 La data de 26 ianuarie a.c., pe Drumul National 17, in localitatea Tiha Bargaului, pe sensul de mers Bistrita - Vatra Dornei, a fost depistat si oprit pentru control un autoturism la volanul caruia a fost identificat un barbat de 72 de ani, din Muresenii Bargaului.

 In urma verificarilor efectuate, a reiesit faptul ca barbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, in consecinta politistii au intocmit dosar penal

pentru comiterea infractiunii conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 Tot ieri, pe Drumul National 17D, in urma verificarilor efectuate la fata locului, la un accident rutier produs intre localitatile Feldru si Nepos, politistii au intocmit dosar penal pentru conducere fara permis si vatamare corporala din culpa.

 Vizat este un barbat de 35 de ani, din judetul Galati, localitatea Tudor Vladimirescu, conducator al unei autoutilitare care, in timp ce conducea autovehiculul, a pierdut control, a parasit partea carosabila si a ajuns in santul de pe partea dreapta a drumului public.

 In urma accidentului, conducatorul auto a fost ranit si transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud - Compartimentul Rutier.

 

 

          Interventia si masurile dispuse de politisti pentru aplanarea unui scandat in familie

 In dupa-masa de ieri, 26 ianuarie, politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au intervenit la un scandal in familie, in localitatea Branistea.

 Evenimentul a fost sesizat prin SNUAU 112, iar in urma primelor verificari efectuate a rezultat faptul ca, din cauza unor neintelegeri si pe fondul consumului de alcool, un tanar de 28 de ani, din Branistea si-ar fi agresat mama, o femeie de 51 de ani, adresandu-i injurii si amenintari.

 Impotriva tanarului, politistii au emis ordin de protectie provizoriu si au intocmit un dosar penal in care continua cercetarile pentru comiterea infractiunilor de violenta in familie si amenintare.

 

 

 

0 comentarii3017 vizualizări27 ianuarie 2022
rss 2.0
rss 2.0