Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Update: Retinuti pentru braconaj si nerespectarea regimului armelor si al munitiilor.

In continuarea cercetarilor efectuate de politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, fata de trei barbati cu varste cuprinse intre 32 si 63 de ani, din Ciceu Mihaiesti, Dej si Lelesti, magistratii au dispus luarea masurii controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase pentru documentarea intregii activitati infractionale si a participatiei penale.  https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/stire-de-presa-11-martie-2022

 

 

 

Ordin de protectie provizoriu emis de politisti in urma unui apel

 La data de 11 martie a.c., politistii Postului de Politie Nuseni, au fost sesizati de catre o femeie de 58 de ani, din comuna Nuseni, care a solicitat interventia acestora la un scandal in familie.

 Femeia a relatat politistilor faptul ca sotul acesteia, un barbat de 60 de ani, ar fi agresat-o fizic in timp ce se aflau la locuinta comuna.

 A fost constatata oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului pentru o perioada de cinci zile, acesta fiind evacuat din locuinta.

 In cauza, politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de violenta in familie.

 

 

Dosare penal la regimul rutier intocmite in urma unor flagrante delicte

 In data de 11 martie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au efectuat activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe raza localitatii Monariu.

 La volanul unui autoturism, politistii au identificat un barbat de 61 de ani, din Monariu. Acesta se deplasa prin localitate, pe Drumul Judetean 172G.

 Fiind testat cu aparatul alcooltest rezultatul indicat de aparat a fost de 1,01 mg/L alcool pur in aerul expirat.   

 Barbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a concentratiei de alcool in sange.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 

La data de 12 martie a.c., dupa miezul noptii, politistii Biroului Rutier au oprit pentru control pe raza municipiului Bistrita un autoturism.

 A fost identificat soferul, un tanar de 24 de ani, din Chiuza.

 In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a constatat faptul ca tanarul are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, suspendat.

 In urma testarii cu aparatele etilotest, si DrugTest-5000 rezultatele au fost negative.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Biroului Rutier, fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere. 

 

***

 

 

 

La data de 12 martie a.c., politistii Serviciului Rutier au efectuat activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe Drumul Judetean 172D.

 In localitatea Poiana Ilvei, politistii au oprit pentru control un autoturism condus de un tanar de 22 de ani, din Rebra.

 Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. La testarea cu aparatul Drugtest a rezultat faptul ca, tanarul este pozitiv la substanta Metamfetamina, fiind ulterior transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice in vederea stabilirii prezentei in organism a substantelor psihoactive.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Serviciului Rutier, in cauza, fiind intocmit un dosar penal sub aspectul infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

***

 

La data de  12 martie a.c.,  politistii Compartimentului Rutier au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa prin orasul Nasaud.

 La volan a fost identificat un tanar de 22 de ani, din Parva. Acesta se deplasa prin orasul Nasaud, avand directie de deplasare inspre Rebrisoara.

 Soferul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultand faptul ca este pozitiv cu privire la consumul de canabis. Tanarul a fost condus la spital, fiindu-i recoltate mostre biologice in vederea stabilirii prezentei in organism a substantelor psihoactive,

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud, Compartimentul Rutier, fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

***

La data de 13 martie a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au intervenit la un eveniment rutier in Lechinta.

 Pe Drumul Judetean 151, un tractor a intrat in coliziune cu un alt autoturism.

 Fiind identificati cei doi conducatori auto, s-a constatat ca unul dintre acestia, soferul tractorului, un barbat de 44 de ani, din Lechinta, nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Totodata, politistii care au intervenit la locul producerii evenimentului rutier au constatat faptul ca tractorul implicat in eveniment nu este inregistrat sau inmatriculat, iar soferul acestuia se afla sub influenta alcoolului. Testarea cu aparatul etilotest a barbatului a indicat valoarea de 0.81 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 Conducatorul tractorului a fost condus la spital, fiindu-i recoltate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta, fiind in acest caz intocmit un dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice, urmand documentarea faptelor.

 

***

 

La data de 13 martie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa prin Zagra, pe Drumul Judetean 172.

 La volanul autoturismului a fost identificat un tanar de 28 de ani, din Suplai.

 Fiind testat de catre politisti cu privire la consumul de bauturi alcoolice, a reiesit faptul ca soferul se afla sub influenta alcoolului, rezultatul indicat de aparatul alcooltest fiind de 0.91 mg/L alcool in aerul expirat.

 Tanarul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii concentratiei de alcool in sange.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul  sub influenta alcoolului sau a altor substante, urmand documentarea faptei.

 

 

 

 

0 comentarii2954 vizualizări14 martie 2022
rss 2.0
rss 2.0