Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Trei infractiuni constatate in urma unui eveniment rutier.

La data de 15 martie a.c., in jurul orei 18:00, politistii Serviciului Rutier au fost solicitati sa intervina la un accident rutier in localitatea Saniacob, pe Drumul Comunal 27A. La locul evenimentului, politistii au constatat faptul ca un barbat de 51 de ani, din Floresti, judetul Cluj, s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil in timp ce se afla intr-o remorca tractata de un tractor. A fost identificat si soferul, un barbat de 41 de ani, din localitate.

 In urma accidentului a rezultat ranirea barbatului de 51 de ani, acesta necesitand acordarea de ingrijiri medicale de specialitate, fiind transportat la spital.

 Conducatorul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul  fiind negativ. Totodata, in urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca soferul nu detine permis de conducere si remorca tractata nu este inmatriculata sau inregistrata.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului Rutier in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunile de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 

 

Depistat in flagrant delict sub influenta drogurilor

 La data de 15 martie a.c., politistii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au interceptat si oprit in trafic, pe raza municipiului Bistrita, un autoturism.

 A fost identificat soferul acestuia, un barbat de 31 de ani, din Sintereag.

 In sprijin a fost solicitat si un echipaj din cadrul Biroului Rutier care a procedat la testarea cu aparatul DrugTest5000 a barbatului, rezultatul fiind pozitiv la consumul de metamfetamina si canabis.

 Conducatorul autoturismului a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice in vederea stabilirii prezentei in organism a substantelor psihoactive.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

 

 

Dosar penal pentru un sofer de 47 de ani

 La data de 15 martie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au depistat pe Drumul National 17, in Susenii Bargaului, un conducator auto sub influenta alcoolului.

 Soferul, un barbat de 47 de ani, din Vatra Dornei, judetul Suceava, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.76 mg/L alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital in vederea recoltarii de probe biologice in vederea stabilirii concentratiei de alcool in sange.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

 

 

0 comentarii2863 vizualizări16 martie 2022
rss 2.0
rss 2.0