Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Update: Ordin de protectie provizoriu emis de politistii Biroului de Ordine Publica.

La data de 16 martie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica, din cadrul Politiei municipiului Bistrita, au dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore fata de barbatul de 31 de ani, din Bistrita, banuit de comiterea infractiunii de violenta in familie. Barbatul a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentat magistratilor Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de luare a unei masuri preventive.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita in vederea documentarii faptei sub toate aspectele.

 https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/buletin-de-presa-15-martie-2022

 


Masura preventiva pentru un sofer fara permis

  La data de 16 martie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au efectuat activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe Drumul National 17.

 In localitatea Livezile, pentru control a fost oprit un autoturism fiind totodata identificat soferul acestuia, un barbat de 72 de ani, din Muresenii Bagaului.

 In urma verificarilor efectuate de catre politisti, acestia au stabilit faptul ca soferul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, suspendat.

 A fost intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar in continuarea cercetarilor politistii au luat masura retinerii pentru o durata de 24 de ore a soferului.

 Astazi, barbatul a fost prezentat magistratilor care au dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile fata de acesta.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului in vederea documentarii faptei.

 

 .

 

In aceasta dimineata, politistii Postului de Politie Transporturi Feroviare Salva au fost semnalati despre producerea unui accident feroviar.
Pe raza localitatii Salva, intre statiile Nasaud si Salva, un tren Regio 4701, ce se deplasa pe relatia Ilva Mica inspre Beclean a surprins si accidentat o persoana.
La locul evenimentului, politistii au identificat un barbat, de 59 de ani, din Salva, care in urma interventiei echipajelor medicale s-a constatat ca a decedat.
Mecanicul de locomotiva a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Circulatia feroviara a fost blocata pentru aproximativ 50 de minute.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Judetean Transport Feroviar Bistrita-Nasaud, fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de ucidere din culpa, totodata in cauza fiind dispusa o expertiza medico-legala a cadavrului barbatului.

 

0 comentarii2870 vizualizări17 martie 2022
rss 2.0
rss 2.0