Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Dosar penal cu privire la infractiunea de ucidere din culpa.

In aceasta dimineata, politistii Politiei orasului Nasaud au fost sesizati despre faptul ca, in extravilanul orasului Nasaud se afla o persoana in stare de inconstienta. Din primele date, in urma unui incendiu de vegetatie, un barbat de 67 de ani, din Nasaud, in timp ce se afla pe un teren proprietatea sa, ar fi fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control. In urma interventiei echipajului medical, din pacate a fost constatat decesul acestuia.

Cadavrul barbatului urmeaza sa fie transportat la spital in vederea efectuarii unei expertize medico-legale, care va stabili cauza decesului.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de ucidere din culpa.

 

.

 

Astazi, politistii Postului de Politie Romuli au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat din localitate a fost gasit inconstient in locuinta.

Din primele verificari s-a constatat faptul ca este vorba despre un barbat de 52 de ani, din localitate, detinator legal de arma de vanatoare, care prezenta o plaga impuscata.

In urma interventiei echipajului medical, din pacate a fost constatat decesul barbatului.

Cadavrul barbatului urmeaza sa fie transportat la spital in vederea efectuarii unei expertize medico-legale, care va stabili cauza decesului.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de ucidere din culpa.

 

0 comentarii2807 vizualizări18 martie 2022
rss 2.0
rss 2.0