Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 21 Iunie 2024 - 14587
Siguranta rutiera - permanent in vizorul politistilor.

Siguranta dumneavoastra, a tuturor participantilor la traficul rutier, este prioritatea noastra a politistilor rutieri si de prevenire.  Politia Romana a demarat in iulie 2020 si implementeaza in aceasta perioada proiectul "Educatie Rutiera - Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participantilor la trafic pentru cresterea gradului de siguranta rutiera".

 Pentru a pune in practica acest obiectiv important, suntem prezenti in comunitate cu logistica de specialitate.

 In perioada urmatoare vom utiliza o autospeciala cu dotari tehnice si expozitionale menite sa sustina activitatea politistilor rutieri, in campaniile pentru cresterea gradului de siguranta rutiera, in parteneriat cu organizatii din societatea civila, in campanii de educatie rutiera si alte activitati preventive, ce au drept scop imbunatatirea nivelului de cunoastere si respectare a normelor rutiere, precum si constientizarea pericolelor la care se expun cei care incalca regulile de circulatie.

 Scopul proiectului este ca Romania si implicit judetul nostru sa devina sigur din punct de vedere al traficului rutier, pentru cetatenii ei si pentru cei care o tranziteaza.

 Consideram ca indiferent de varsta, statut social, economic, cultural, nivel de educatie, gradul de accesla tehnologie si mass media al participantilor la trafic, regulile rutiere trebuie cunoscute si respectate intotdeauna, cu responsabilitate.

 Reducerea numarului accidentelor rutiere si a consecintelor acestora reprezinta o prioritate pentru politisti, motiv pentru care acestia actioneaza in permanenta pentru reducerea riscului rutier, punandu-se accent pe combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, prin aplicarea ferma a legislatiei privind circulatia pe drumurile publice, concomitent cu dezvoltarea activitatilor de educatie rutiera.

 

Link video de prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=WuWZzfZeEus

 

.

 

Politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Beclean au intervenit pe Drumul National 17, in Reteag, la un accident de circulatie.

Din primele informatii, un autoturism condus de un barbat de 51 de ani, din Reteag, a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un barbat de 46 de ani, din Romuli. In urma impactului dintre cele doua autoturisme, un pasager din primul autoturism cat si soferul din Romuli au necesitat acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Beclean in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de vatamare corporala din culpa, urmand sa fie stabilite cauzele si modalitatea producerii evenimentului rutier.

 

0 comentarii3010 vizualizări20 martie 2022
rss 2.0
rss 2.0