Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Mandat de executare a pedepsei pus in aplicare de politisti.

La data de 29 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale, Compartimentul Urmariri au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de Judecatoria Beclean.  Un barbat de 59 de ani, din Cociu, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa.

Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

Trei infractiuni constatate in urma unui accident rutier

 La data de 28 aprilie a.c., politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Nasaud au fost sesizati de un barbat de 73 de ani, din Telcisor, cu privire la faptul ca la data de 27 aprilie a.c., dupa ora 21:00, a fost victima unui accident rutier.

 Astfel, politistii au constatat faptul ca pe Drumul Comunal 1, din Telcisor, un autoturism l-ar fi surprins si accidentat cu oglinda retrovizoare dreapta pe barbatul de 73 de ani, soferul autoturismului continuandu-si mai apoi deplasarea.

 Politistii au identificat si depistat soferul banuit, in persoana unui barbat de 49 de ani, din Telciu. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicand valoarea de 0.77 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 La spital, barbatului i-au fost recoltat doua mostre biologice in vederea stabilirii concentratiei de alcool in sange.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud, Compartiment Politie Rutiera, fiind intocmit un dosar penal cu privire la infractiunile de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

Dosar penal in cazul unui sofer care se afla sub influenta alcoolului

 La data de 28 aprilie a.c., politistii Postului de Politie Nimigea au depistat in flagrant delict un sofer de 60 de ani, care se afla sub influenta alcoolului.

 In urma unui conflict spontan la un magazin din localitatea Nimigea de Jos, politistii au constatat faptul ca una dintre persoanele implicate, un barbat de 60 de ani, din Rebrisoara, care avea si calitatea de conducator auto, se afla sub influenta alcoolului.

 Intrucat barbatul prezenta halena alcoolica a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul indicat fiind 1.39 mg/L  alcool pur in aerul expirat, impunandu-se astfel recoltarea de mostre biologice de sange la spital.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, Post Politie Nimigea, cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 . 

 

Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/stire-de-presa-6-februarie-2022

 In continuarea cercetarile desfasurate in cadrul dosarului penal intocmit la data de 5 februarie a.c., cu privire la infractiunile de conducere fara permis si punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicul neinmatriculat, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au identificat si retinut pentru o perioada de 24 de ore, un barbat de 30 de ani, din Muresenii Bargaului.

 Barbatul este banuit de conducerea unui vehicul fara permis de conducere,  punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si complicitate la infractiunea de conducere a unui vehicul neinmatriculat, constand in aceea ca la data de 5 februarie a.c., a condus pe Drumul National 17 prin localitatea Prundu Bargaului inspre Bistrita o motocicleta de teren neinmatriculata, fara a detine permis de conducere fiind insotit de un tanar de 25 de ani, din Prundu Bargaului.

 Motociclistul a fost depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud si urmeaza a fi prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunerea de arestare preventiva.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

 

0 comentarii588 vizualizări29 aprilie 2022
rss 2.0
rss 2.0