Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Tanar depistat in flagrant delict conducand cu un permis contrafacut.

In continuarea cercetarilor efectuate in cadrul unui dosar penal intocmit la data de 1 mai a.c., cu privire la savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Beclean au luat masura retinerii fata de un tanar de 19 ani din Reteag.

 Soferul retinut va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean in vederea luarii fata de acesta a unei masuri preventive. Tanarul a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a I.P.J. Bistrita-Nasaud.

 Cercetarile sunt continuate de politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Beclean.

 

Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/comunicat-de-presa-2-mai-2022-rezultatele-activitatilor-din-weekendul-1-mai

 


Tanar depistat in flagrant delict conducand cu un permis contrafacut

 La data de 2 mai a.c., politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Sangeorz Bai au oprit in trafic, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe Drumul National 17D.

 La volan a fost identificat un tanar de 22 de ani, din Sangeorz Bai.

 In urma verificarii documentelor soferului s-a constatat faptul ca acesta a prezentat pentru control un permis fals, acestuia lipsindu-i mai multe elemente de siguranta.

 Totodata in urma verificarilor efectuate s-a constatat ca soferul nu dreptul de a conduce pe teritoriul Romaniei.

 In cauza, politistii rutieri au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, fals material in inscrisuri oficial si uzul de fals, urmand documentarea faptelor.

0 comentarii364 vizualizări03 mai 2022
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0