Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
UPDATE/ GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT, SPECIALIZAT IN FURTURI DIN LOCUINTA, DESTRUCTURAT.

In continuarea cercetarilor demarate in cadrul dosarului penal instrumentat de politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din Bistrita-Nasaud, in baza delegarii procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T.-B.T. Bistrita-Nasaud, a fost dispusa luarea masurii retinerii, fata de doua persoane, de 48 de ani si 29 de ani, din Bistrita cu privire la infractiunile de trafic international de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc si de mare risc, detinere de droguri de risc si de mare risc pentru consum propriu, efectuarea fara drept a oricaror operatiuni cu substante susceptibile a produce efecte psihoactive, trafic de persoane si act sexual cu un minor.

 Astfel, in perioada 2020-noiembrie 2021, barbatul de 48 de ani, cu doua ocazii diferite, ar fi introdus pe teritoriul Romaniei pastile de ecstasy, pe care, impreuna cu barbatul de 29 de ani, le-ar fi comercializat sau pus la dispozitia unor persoane din judetul Bistrita-Nasaud sau le-ar fi detinut pentru consum propriu si ar fi efectuat mai multe operatiuni ilegale cu substanta pshihoactiva.

 Totodata, cei doi barbati ar fi gazduit intr-un imobil din municipiul Bistrita o tanara, de 21 de ani, din localitate, care ar fi fost recrutata si exploatata de barbatul de 29 de ani, in scopul obtinerii unor sume de bani prin practicarea prostitutiei.

 Din cercetari a reiesit faptul ca barbatul de 48 de ani, in perioadele mai-iunie 2021 si septembrie-octombrie 2021, ar mai fi intretinut raporturi sexuale cu doua minore, cu varstele de 14 si respectiv 15 ani, carora le-ar fi oferit substante psihoactive pentru a le obtine consimtamantul.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, in baza ordonantelor de delegare emise de procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.-B.T. Bistrita-Nasaud, pentru documentarea intregii activitati infractionale, stabilirea si pentru tragerea la raspundere penala a tuturor persoanelor implicate, cei doi barbati aflandu-se in stare de arest preventiv cu privire la alte infractiuni constatate in urma activitatilor desfasurate la data de 17 decembrie 2021.

 Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/retinut-in-urma-unor-perchezitii

 

Stire initiala: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/grup-infractional-organizat-specializat-in-furturi-din-locuinta-destructurat

 

0 comentarii2625 vizualizări09 mai 2022
rss 2.0
rss 2.0