Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Dosar penal in urma unui accident rutier in municipiul Bistrita.

La data de 14 mai a.c., politistii Biroului Rutier au intervenit la un accident rutier in municipiul Bistrita. Din primele date, un tanar de 25 de ani, din Tureac, in timp ce se deplasa pe directia Bistrita catre Unirea, a parasit partea carosabila patrunzand in parcarea unui supermarket. Aici autoturismul a intrat in coliziune cu 2 autoutilitare, 2 autoturisme si o remorca, parcate, ulterior rasturnandu-se.

 Soferul a fost testat cu aparatul etilotest de catre politisti, rezultatul fiind de 1.02mg/L alcool pur in aerul expirat, ulterior fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.

 Politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

 

Depistat in flagrant delict conducand sub influenta substantelor psihoactive

 La data de 14 mai a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au oprit in trafic pe Drumul National 17 C  din Salva, un autoturism.

 La volanul acestuia a fost identificat un tanar de 22 de ani, din Tigau.

 Conducatorul autoturismului a fost testat de catre politisti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar in urma testarii cu aparatul Drugtest rezultatul a fost pozitiv in dreptul substantei Metamfetamina, motiv pentru care a fost condus la spital in vederea recoltarii de mostre biologice.

 Politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

Depistat in flagrant delict conducand sub influenta alcoolului

 La data de 14 mai a.c., politistii Biroului Rutier au depistat un sofer conducand sub influenta alcoolului, in timp ce se deplasa prin municipiul Bistrita.

 La intersectia Bulevardului Decebal cu strada Garii, un autoturism nu a acordat prioritate de trecere in intersectia dirijata prin sens giratoriu, fiind ulterior oprit de echipajul de politie.

 La volanul autoturismului a fost identificat un barbat de 57 de ani, din municipiu. Intrucat acesta emana halena alcoolica, politistii au dispus testarea cu aparatul etilotest a acestuia, rezultand valoarea de 1,38 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 Barbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii concentratiei de alcool in sange.

 Totodata, fata de sofer s-a luat masura sanctionarii contraventionale pentru neacordarea de prioritate, conform prevederilor OUG 195/2002R, cu amenda contraventionala de 870 lei.

 

 

3 infractiuni la regimul rutier constatate in urma unui control in trafic

 La data de 14 mai a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au oprit pentru control pe Drumul Judetean 151 in Budesti, un ATV care nu avea montata placuta cu numarul de inmatriculare.

 Politistii au identificat conducatorul ATV-ului, un barbat de 38 de ani, din localitate, care in urma verificarilor s-a stabilit ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodata, barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.64 mg/L alcool pur in aerul expirat.  

 In urma investigatiilor politistii au stabilit faptul ca ATV-ul condus de barbat nu este inmatriculat sau inregistrat.

Barbatului i-au fost ulterior recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei in sange.

 Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta continua cercetarile in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 

 

 

Dosar penal in cazul soferului unei autoutilitare

 La data de 14 mai a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au oprit pentru control o autoutilitara ce se deplasa pe Drumul National 17 prin Sintereag.

 A fost identificat soferul, un barbat de 31 de ani, din Cristestii Ciceului.

In urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca barbatul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

 Cercetarile sunt continuate de catre politisti in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

0 comentarii2604 vizualizări15 mai 2022
rss 2.0
rss 2.0