Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Dosare penale in cazul unor soferi depistati in flagrant delict.

In urma activitatilor desfasurate si a probatoriului administrat, fata de cele 5 persoane cu varste cuprinse intre 26 si 34 de ani, din Bistrita, Ilisua, Dobric si Beclean, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud a dispus prin ordonanta luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice cu privire la infractiunile de evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals informatic, furt, folosirea de acte nereale si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

 

 

Dosare penale in cazul unor soferi depistati in flagrant delict

 La data de 16 mai a.c., politistii Compartimentului Rutier au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul National 17 intre Sintereag si Beclean.

 A fost identificat soferul, un tanar de 21 de ani, din Jichisu de Sus, judetul Cluj.

 Soferul a fost testat de catre politisti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodata, tanarul a fost testat de catre politisti cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, fiind ulterior transportat la spital in vederea recoltarii de mostre biologice.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Compartimentului Rutier Beclean in cadrul unui dosar penal.

 

***

 

La data de 17 mai a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, au oprit pentru control, pe Drumul Judetean 173 in Posmus, un autoturism.

 A fost identificat soferul, un barbat de 38 de ani, din localitate. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca soferul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Cercetarile sunt continuate de catre politisti in cadrul unui dosar penal.

 

 

 

0 comentarii2093 vizualizări19 mai 2022
rss 2.0
rss 2.0