Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Depistat si retinut de politisti, la scurt timp dupa comiterea unei talharii.

La data de 23 mai a.c., in cadrul investigatiilor efectuate intr-un dosar de talharie calificata, politistii Biroului de Investigatii Criminale Bistrita, impreuna cu luptatori de la Actiuni Speciale, au descins la locuinta unui tanar, de 21 de ani, din Bistrita, banuit de comiterea faptei. Tanarul in cauza a fost depistat si condus la sediul Politiei, iar, in urma audierilor, a fost retinut, pentru 24 de ore. In prezent, acesta se afla in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, iar in cursul zilei de astazi va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, in vederea arestarii preventive, pentru 30 de zile.

 In urma cercetarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca, in noaptea de 22 mai a.c., in jurul orei 03:12, tanarul, avand fata acoperita, ar fi patruns intr-un magazin cu program de functionare non-stop, din municipiul Bistrita. Acesta l-ar fi amenintat cu un pistol de tip airsoft pe vanzator pentru a-l determina sa deschida sertarul casei de marcat, de unde ar fi sustras 6.400 de lei.

 In urma investigatiilor efectuate, politistii au descoperit si ridicat, in vederea continuarii cercetarilor, pistolul de tip airsoft, nesupus autorizarii sau inregistrarii, despre care sunt indicii ca ar fi fost folosit la comiterea faptei, precum si  5.000 de lei.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate in vederea documentarii cauzei, sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata.

 Activitatile au beneficiat de sprijinul politistilor de la  Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Serviciul Criminalistic si Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2114 vizualizări24 mai 2022
rss 2.0
rss 2.0