Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Depistat cu nereguli in trafic, retinut pentru 24 de ore, de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita.

La data de 31 mai a.c., in urma verificarilor efectuate in trafic, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar cercetat pentru comiterea mai multor infractiuni. In fapt, la data de 31 mai a.c., politistii au oprit pentru control un moped care circula pe Drumul European 578, prin localitatea Viile Tecii. A fost identificat conducatorul acestuia ca fiind un tanar de  27 de ani, din localitatea Gaujani, judetul Giurgiu, iar in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodata, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost prelevate probe biologice.

 De asemenea, in urma investigatiilor efectuate, politistii au constatat faptul ca, in cursul noptii de 29/30 mai a.c., tanarul de 27 de ani ar fi sustras din incinta unui imobil din Viile Tecii, mai multe bunuri, in valoare totala de 1200 de lei. Prejudiciul a fost recuperat partial de politisti.

 La data de 1 iunie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita care a dispus masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita continua cercetarile in acest caz.

 

 . 

 

Doi tineri, vizati de comiterea infractiunii de conducere cu alcoolemie, depistati de politisti, in urma unor controale in trafic

  La data de 1 iunie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala  Bistrita au depistat si oprit in trafic un autoturism care circula pe raza localitatii Sieu, iar la volan a fost identificat un barbat de 35 de ani, din Bistrita Bargaului.

 Barbatul se deplasa cu autoturismul pe Drumul Judetean 173, desi consumase alcool. Rezultatul in urma testarii cu aparatul etilotest a fost 0,53 mg/l alcool in aerul expirat si a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe, in vederea determinarii alcoolemie.

La data de 2 iunie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au depistat, in flagrant delict, un tanar de 25 de ani, din Tureac care conducea un autoturism, desi consumase alcool.

Autoturismul a fost oprit pentru control pe Drumul National 17, in localitatea Muresenii Bargaului, iar in urma testarii cu aparatul etilotest, valoarea indicata a fost 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tanarul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre  biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

In ambele cazuri au fost intocmite dosare penale, iar politistii continua cercetarile.

 

 

 

 

0 comentarii1862 vizualizări02 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0