Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Trei barbati vizati intr-un dosar de lovire sau alte violente.

Unul dintre ei, aflat in arest la domiciliu, cercetat si pentru evadare, a  fost retinut pentru 24 de ore. La data de 6 iunie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar de 19 ani, din Serbauti, judetul Suceava, banuit de comiterea infractiunilor de evadare si lovire sau alte violente.

 In fapt, in aceeasi zi, un tanar de 22 de ani, din Iasi si un barbat de  60 de ani, din Bistrita au sesizat Politia cu privire la faptul ca, in timp ce se aflau pe o strada din Bistrita, au fost agresati fizic de doi barbati de 48, respectiv 34 de ani, ambii din Bistrita si de tanarul de 19 ani.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca tanarul din Suceava este plasat in arest la domiciliu, la o adresa din Bistrita, incalcand astfel cu rea-credinta masura preventiva a arestului la domiciliu. Fata de acesta a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore.

 Intrucat cel in cauza ar fi incalcat cu rea-credinta obligatiile stabilite, politistii Biroului de Supravegheri Judiciare vor solicita instantei inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu masura arestarii preventive.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate in vederea documentarii cauzei sub toate aspectele ei.

 

 

                    Alcoolul si urmari lui

 La data de 6 iunie a.c., politistii rutieri din Nasaud au intervenit pentru efectuarea de verificari, ca urmare a unui accident produs pe strada Tanase Tudoran, din orasul Nasaud, soldat doar cu pagube materiale.

 La fata locului, s-a constatat faptul ca un barbat de 59 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, ar fi efectuat o manevra de mers inapoi, acrosand gardul unui imobil.

 Totodata, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca soferul are dreptul de aconduce autovehicule suspendat si se afla sub influenta alcoolului, rezultatul indicat de aparat in urma testarii fiind de 1,13 mg/l alcool in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea determinarii cu exactitate a alcoolemiei.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul avand suspendat dreptul de a conduce.

0 comentarii2002 vizualizări08 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0