Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 26 Septembrie 2022 - 14587
Politistii de la Ordine Publica si Rutiera continua actiunile si controalele, pe raza municipiului Bistrita.

In noaptea de 15/16 iunie 2022, in intervalul orar 23.00-02.00, politistii din cadrul Politiei Municipiului Bistrita, Biroul de Ordine Publica si Biroul Rutier, au organizat si desfasurat o actiune pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica si prevenirea accidentelor, pe raza municipiului Bistrita.

 Totodata, politistii au actionat pe linia prevenirii si combaterii traficului si consumului de substante psihoactive, precum si a prevenirii si combaterii victimizarii minorilor, fiind legitimate si verificate 40 de persoane.

 In cadrul actiunii, politistii au depistat un barbat de 30 de ani, din Bistrita, aflat sub influenta unor substante psihoactive. Acesta a fost oprit in trafic, in timp ce conducea un autoturism pe o strada din municipiu. Politistii au intormit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 In intervalul orar mentionat, au fost oprite pentru control 35 de autoturisme, iar 15 dintre conducatorii acestora au fost testati cu aparatul etilotest si 3 au fost testati cu aparatul DrugTest.

 Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 9 sanctiuni contraventionale, in cuantum de 1570 de lei, dintre care 4 conform Legii 61/1991, celelalte fiind abateri la regimul rutier.

 

 

 

          Depistat in trafic, la volanul unui autoturism, desi nu detine permis de conducere

 La data de 15 iunie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat in trafic un barbat de 38 de ani, din Sieu, in timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judetean 154, pe raza localitatii de domiciliu, desi nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

 

      Doua persoane vizate intr-un dosar penal de conducere fara permis

 In dimineata de 15 iunie a.c., politistii au depistat, la volanul unui autoturism, o femeie de 63 de ani, din Bistrita care avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 Autoturismul cu care se deplasa a fost oprit pe Drumul National 17C, in orasul Nasaud, iar pe locul din dreapta a fost identificat proprietarul autoturismului, un barbat de 50 de ani, din Bistrita care i-ar fi incredintat autovehiculul pentru a-l conduce, desi ar fi stiut faptul ca are dreptul de a conduce suspendat. Femeia a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile continua de politistii Compartimentului Rutier Nasaud, sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, infractiune prevazuta de art. 335 din Codul Penal.

 

 

 

0 comentarii2324 vizualizări17 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0