Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 26 Septembrie 2022 - 14587
Condamnat la inchisoare, incarcerat in penitenciar de politistii de la Urmariri.

La data de 16 iunie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale-Compartimentul Urmariri au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis, in aceeasi zi, de catre Judecatoria Nasaud. Astfel, un tanar de 22 de ani, din Nasaud a fost condamnat la 4 ani si 9 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de act sexual cu un minor si furt calificat si a fost incarcerat de politisti in penitenciar.

 

 

          Doua perchezitii domiciliare, puse in aplicare de politistii Serviciului de Ordine Publica

 La data de 16 iunie a.c., politistii Serviciului de Ordine Publica, ai Serviciului pentru Actiuni Speciale si Criminalistic au pus in executare 2 de mandate de perchezitie, la sediul unei societati comerciale si locuinta unui barbat de 31 de ani, din Prundu Bargaului.

 Activitatile au fost desfasurate intr-un dosar in care sunt efectuate cercetari pentru comiterea infractiunii de desfasurarea in scop comercial de activitati de paza sau protectie, de proiectare, producere, instalare si intretinere a sistemelor de alarma impotriva efractiei sau a componentelor acestora fara atestat sau fara licenta de functionare prevazuta de lege.

 In urma perchezitiilor, un barbat de 31 de ani, din Prundu Bargaului, a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta este banuit ca, incepand cu luna septembrie 2019 si pana in prezent, in calitate de administrator al unei societati comerciale, ar fi instalat si asigurat mentenanta unor sisteme de securitate (video, alarme, control acces), pentru aproximativ 90 de persoane fizice si juridice, desi societatea nu era autorizata in acest sens. Incasarile din activitatile specifice sistemelor de securitate, desfasurate fara a detine licenta in acest domeniu, se ridica la peste 179.000 de lei.

 La perchezitii au fost descoperite si ridicate mai multe inscrisuri cu valoare probatorie (facturi fiscale, bonuri fiscale si alte documente contabile), camere de supraveghere video, senzori de prezenta, dispozitive de inregistrare si stocare a imaginilor.

 Cercetarile in acest caz continua de politistii Serviciului de Ordine Publica, in vederea documentarii intregii activitati infractionale. 

 

 

          UPDATE stire: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri/update-cinci-persoane-retinute-in-urma-perchezitiilor

 Patru din cele cinci persoane retinute au fost plasate in arest preventiv sau la domiciliu

 La data de 16 iunie a.c., cei cinci au fost prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, fiind dispusa arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului de 40 de ani si arestul la domiciliu pentru 30 de zile, fata de cele trei femei. In cazul barbatului de 38 de ani, nu au fost dispuse alte masuri preventive.

 Cercetarile in acest caz continua de politistii Biroului de Investigatii Criminale Bistrita, in vederea documentarii cauzei sub toate aspectele ei.

 

 

 

0 comentarii2310 vizualizări17 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0