Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 26 Septembrie 2022 - 14587
ACTIUNI PENTRU SIGURANTA TRAFICULUI RUTIER.

Beclean: conducator auto sub influenta unor substante psihoactive, depistat in cadrul actiunilor pentru siguranta traficului rutier. In noaptea de 18/19 iunie a.c., in intervalul 20.00-04.00, pe raza orasului Beclean, politistii rutieri din cadrul Serviciului Rutier impreuna cu cei din cadrul Politiei orasului Beclean, Compartimentul Rutier au desfasurat actiuni de monitorizare si control a traficului rutier.

 In acest sens, pe raza orasului Beclean si localitatilor arondate, au fost efectuate controale in trafic, fiind oprite 31 de autoturisme si legitimate 39 de persoane.

 Astfel, pe Drumul Judetean 172, intre localitatile Beclean si Figa, a fost oprit in trafic un autoturism condus de un barbat de 32 de ani, din Sieu-Odorhei. Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test 5000, rezultatul fiind pozitiv, dupa care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a substantelor psihoactive consumate. In cauza a fost intocmit dosar penal.

 De asemenea, pentru celelalte abateri constatate in cadrul actiunii, politistii au aplicat 18 sanctiuni contraventionale in cuantum de 8140 de lei, fiind retinute si doua permise de conducere.

 La aceeasi data, politistii din Nasaud, impreuna cu jandarmi au desfasurat actiuni similare, pe raza orasului. Astfel, au fost oprite pentru control 74 de autovehicule si legitimate 95 de persoane, dintre care 55 au fost testate cu aparatul etilotest.

 Pentru abaterile constatate la regimul rutier au fost aplicate 17 sanctiuni, in valoare totala de 3.770 lei. De asemenea, ca masuri complementare, au fost retrase 2 certificate de inmatriculare si retinute 2 permise de conducere.

0 comentarii2149 vizualizări20 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0