Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 26 Septembrie 2022 - 14587
Sofer fara permis depistat in flagrant delict in timp ce conducea un autovehicul neinmatriculat.

La data de 20 iunie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au oprit in trafic, pentru control un autoturism, pe Drumul National 15A in Galatii Bistritei. A fost identificat soferul autovehiculului in persoana unui barbat de 38 de ani, din Magura Ilvei. In urma verificarilor efectuate de catre politisti a fost constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodata, politistii au stabilit faptul ca autoturismul condus de barbat, care avea aplicate numere provizorii de circulatie, nu figureaza ca inmatriculat, autorizatia fiind expirata din anul 2020.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 

 

Depistat sub influenta alcoolului in timp ce conducea un autovehicul fara permis

La data de 20 iunie a.c., in jurul orei 20:00, politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Beclean au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul Judetean 172, intre Beclean si Figa.

 

 

A fost identificat soferul, un barbat de 32 de ani, din Satu Mare.

In urma verificarilor, politistii au stabilit faptul ca soferul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ulterior, a fost dispusa si testarea cu aparatul etilotest a acestuia, rezultand valoarea de 0,65 mg/L alcool pur in aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii concentratiei de alcool in sange.

Politistii rutieri continua cercetarile in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

0 comentarii2093 vizualizări21 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0