Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Actiune in statia CFR din Nasaud si proximitatea acesteia.

NASAUD: actiuni comune ale politistilor de la transporturi, investigatii criminale, prevenire, siguranta scolara si jandarmi, pentru un plus de siguranta in zona statiei CFR, dar si alte locuri aglomerate din oras 
In 23 iunie a.c., politistii Sectiei Regionale de Politie Transporturi Cluj-Napoca, Biroul Judetean de Politie Transporturi Bistrita-Nasaud, impreuna cu politistii din Nasaud, Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, Biroul Siguranta Scolara, sprijiniti de jandarmi au desfasurat o actiune in statia CFR din Nasaud si proximitatea acesteia. 
Politistii au actionat in zone aglomerate, in piata, zona teraselor, a parcului, dar si in proximitatea liceelor din oras, unde au discutat cu tinerii pe tema consumului de droguri: riscuri si consecinte. 
Activitatile au fost desfasurate si in scopul prevenirii furturilor din genti, posete, buzunare, dar si a faptelor cu violenta, comise in locurile aglomerate.
In cadrul actiunii, celor intalniti le-au fost diseminate materiale cu principalele recomandari preventive de care trebuie sa tina cont pentru a nu deveni victime ale unor infractiuni.

 

.


In aceasta dupa-masa, politistii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulatie produs intre Livezile si Rusu Bargaului.
Din primele date, un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din Stramba a fost accidentat de un alt autoturism condus de o femeie de 29 de ani, din Bistrita. 
In urma impactului cele doua autoturisme au parasit partea carosabila, rezultand ranirea soferitei de 43 de ani, aceasta fiind ulterior transportata la spital.
Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul ca cele doua soferite nu consumase bauturi alcoolice.
Cercetarile sunt continuate de politisti in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor producerii evenimentului.

0 comentarii2100 vizualizări24 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0