Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Bistrita-Nasaud: 18 posturi de ofiteri si agenti de politie, scoase la concurs. Cei care doresc, se pot inscrie pana la data de 12 iulie 2022.

4 posturi de ofiteri de politie si 14 posturi de agenti in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, sunt scoase la concurs pentru ocuparea din sursa externa. Doua dintre cele 4 posturi de ofiter sunt pentru specialitatea investigarea criminalitatii economice, unul de ofiter specialist la Biroul Siguranta Scolara si unul de ofiter specialist la Biroul Pregatire Profesionala.

 In ceea ce priveste posturile de agenti, 10 dintre aceste posturi sunt pentru specializarea ordine publica, respectiv ajutor sef la posturile comunale de politie: Cetate, Milas, Prundu Bargaului, Budesti, Lechinta, Nuseni, Ciceu Mihaesti, Petru- Rares, Cosbuc, si  Zagra. Totodata, vor mai fi scoase la concurs 4 posturi de agent de politie pentru specializarea rutiera, dintre care 2 in Bistrita, 1 la Nasaud si 1 la Beclean.

 Cei care indeplinesc conditiile de participare si vor sa se inscrie, o pot face pana la data de 12 iulie a.c., inclusiv in zilele nelucratoare, online la adresa de e-mail sursaexterna@bn.politiaromana.ro

 Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. Dupa incheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performantei fizice, sustinerea probei de evaluare a cunostintelor de specialitate, examinarea psihologica si medicala a candidatilor.

 Data examenului scris este 3 septembrie 2022, fiind aceeasi pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel national.

Toate detaliile in legatura cu conditiile de participare, tematica si bibliografia, pot fi obtinute pe site-ul intuitiei, accesand urmatorul link: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

 

 

 

0 comentarii2142 vizualizări01 iulie 2022
rss 2.0
rss 2.0