Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 09 August 2022 - 14587
SIGURANTA COPIILOR.

Astazi, in 2 tabere organizate in Sangeorz-Bai, misiunea comuna a politistilor, jandarmilor, pompierilor si specialistilor antidrog a fost una: SIGURANTA COPIILOR. Peste 200 de prescolari si elevi au interactionat astazi, 2 august, cu oamenii legii, iar activitatile au fost desfasurate de politisti in cadrul campaniilor "Dincolo de aparente" si "Vacanta in Siguranta!".


Asadar, politistii de la Actiuni Speciale, Criminalistic si Rutiera au fost implicati intr-o altfel de "misiune" decat cele pentru care se pregatesc si pe care le desfasoara zilnic. Astfel, alaturi de politistii de la Prevenirea Criminalitatii si Siguranta Scolara, jandarmi, pompieri si specialisti antidrog s-au asigurat de faptul ca tinerii veniti in tabere detin toate cunostintele necesare sigurantei lor. 


Copiii prezenti in cele 2 tabere au repetat regulile de circulatie si au "probat" aparatura si tehnica din dotarea oamenilor legii. Tinerii liceeni si-au testat agilitatea si atentia in descoperirea unor "probe" gasite intr-un "loc al faptei" si au experimentat ochelarii care imita optic efectele consumului de alcool si droguri. 


In tabara pentru romanii de pretutindeni "ARC" gazduita, in perioada 18 iulie-15 august 2022, de catre Centrul de Agrement Sangeorz-Bai, prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineri Bistrita-Nasaud, politistii au interactionat cu aproximativ 130 de copii.

In tabara organizata de Centrul Misionar  de tineret "Ioan Bunea" din Sangeorz-Bai, alti 80 de elevi au fost pregatiti pentru vacanta in siguranta.

0 comentarii1050 vizualizări02 august 2022
rss 2.0
rss 2.0