Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Sub influenta alcoolului si a unor substante psihoactive, depistat de politisti.

La data de  21 august a.c., politistii Biroului Rutier Bistrita au depistat si oprit in trafic un autoturism care era condus de un barbat, de 40 de ani, din Bistrita si care circula pe o strada din municipiu. In urma testarii cu aparatul etilometru, rezultatul a fost 1,12 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, a fost testat cu aparatul DrugTest 5000, rezultatul fiind pozitiv in cazul substantei cannabis. A fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru determinarea cu exactitate a substantelor consumate.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier, fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

          Dosar penal pentru conducere cu alcoolemie

 La data de 21 august a.c., politistii Biroului Rutier au intervenit la un accident produs in municipiul Bistrita.

 La fata locului, a fost identificat un barbat de 53 de ani, din Bistrita, care, in timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un  autoturism parcat pe partea dreapta a sensului sau de mers. In urma accidentului, nu au fost inregistrate victime.

 Barbatul de 53 de ani si-ar fi continuat deplasarea, ar fi parcat autoturismul pe o alta strada, dupa care s-ar fi intors la locul producerii evenimentului. A fost testat de politisti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat si i s-au recoltat mostre biologice de sange, in vederea determinarii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier, fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

          Trei ordine de protectie emise si tot atatea dosare penale intocmite, in urma interventiilor politistilor din acest sfarsit de saptamana

    In noaptea de 21 august a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au intervenit la un scandal, in Colibita.

 O femeie de 34 de ani, din Bistrita a sesizat faptul ca, in timp ce se afla in Colibita, la o cabana, a fost agresata fizic de catre concubinul ei, un barbat de 32 de ani, din Bistrita care a plecat de la fata locului.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru violenta in familie si au emis impotriva barbatului ordin de protectie provizoriu.

 

***

La aceeasi data, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au fost sesizati de catre o femeie, cu privire la faptul ca fiica ei de 35 de ani este agresata si amenintata de catre sotul acesteia. Cei doi se aflau in locuinta comuna, din localitatea Chiochis.

 Impotriva barbatului,  in varsta de  42 ani, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu si au intocmit dosar penal pentru violenta in familie.

 

***

La data de 20 august a.c., in urma unei interventii la un alt scandal, sesizat prin 112,  intr-o familie din localitatea Figa, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu si au intocmit dosar penal pentru violenta in familie.

 La fata locului, s-a constatat faptul ca un barbat de 67 de ani ar fi fost agresat si amenintat de catre fiul sau, in varsta de 42 de ani, cu care acesta locuia.

 

 

 

Soferi sub influenta alcoolului, depistati in trafic, de politistii rutieri, in acest sfarsit de saptamana

 La data de 22 august a.c., un tanar de 28 de ani, din Parva, a fost depistat, in flagrant delict, in timp ce conducea un autoturism pe Drumul National 17D, prin Rebrisoara, aflandu-se sub influenta alcoolului.

  A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool in aerul expirat si a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, in vederea determinarii alcoolemie.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile continua de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, sub aspectul savarsirii infractiunii de  conducerea unui vehicul  sub influenta alcoolului sau a altor substante.     

 

***

In noaptea de 21 august a.c., politistii Biroului Rutier l-au oprit pentru verificari pe un barbat de 36 de ani, din Bistrita, care conducea un autoturism pe raza municipiului.

 A fost testat cu etilometrul, rezultatul fiind 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 S-a inregistrat dosar penal privind infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

***

La data de 20.08.2022, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit in trafic, pentru control, un autoturism condus de un barbat de 49 de ani, din Maieru, care avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 Deoarece conducatorul auto emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.44 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate probe biologice pentru determinarea alcoolemiei.

           Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, sub aspectul savarsirii infractiunilor de  conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

***

 

 In seara de 19.08.2022, ora 21:00, politistii din Beclean au identificat un barbat de 68 de ani, din Beclean, care, aflat sub influenta alcoolului, ar fi condus un autoturism, pe DN 17D, prin localitatea Beclean. Acesta a parasit partea carosabila si a intrat in santul din partea dreapta a directiei sale de mers, Sasarm spre Coldau.

 A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool in aerul expirat si a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui auto sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

          Depistat la volanul unui autoturism, desi avea permisul suspendat, a refuzat prelevarea de mostre biologice in vederea determinarii alcoolemiei

 In seara de 20 august a.c., politistii au depistat, in flagrant delict, in timp ce conducea un autoturism, un tanar de 25 de ani, din Tureac, aflat sub influenta alcoolului. Acesta  conducea un autoturism pe DN 17/E58, prin localitatea Tiha Bargaului.

 In urma verificarilor, s-a constat ca avea  retinut permisul de conducere, iar rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost 0.50 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, insa a refuzat prelevarea de mostre biologice.

 In cauza a fost inregistrat dosar penal privind infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

0 comentarii2331 vizualizări22 august 2022
rss 2.0
rss 2.0