Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Tanar depistat in flagrant delict conducand sub influenta alcoolului.

La data de 29 august a.c., dupa ora 22:00, politistii din cadrul Politiei municipiului Bistrita au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul Judetean 154, prin Sarata.  A fost identificat soferul, un tanar de 24 de ani, din Dealu Stefanitei. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat faptul ca acesta se afla sub influenta alcoolului, fiind indicata o valoare de 0.66 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 Soferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal privind infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, urmand documentarea faptei.

 Dosar penal la regimul rutier in urma unui accident cu pagube materiale

  La data de 29 august a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz - Bai au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 La scurt timp dupa producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, politistii au identificat un sofer de 42 de ani, din Parva, care plecase de la locul evenimentului.

 Barbatul a fost identificat la volanul unui autoturism care avea montat doua placute de inmatriculare diferite. In interiorul autoturismului au fost gasite mai multe recipiente ce contineau bauturi alcoolice, soferul fiind ulterior testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 1,70 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca barbatul nu detine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul condus nu figureaza ca inmatriculat.

 Soferul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz - Bai, urmand documentarea intregii activitati infractionale.

 

 

*foto 1 si 2 atasate

 

0 comentarii2345 vizualizări30 august 2022
rss 2.0
rss 2.0