Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Banuiti de comiterea mai multor furturi, retinuti de politistii de investigatii criminale.

La data de 30 august a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale au luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore a doi barbati, banuiti de comiterea mai multor infractiuni de furt calificat. In urma investigatiilor realizate de politisti a rezultat faptul ca doi barbati de 28 si 49 de ani din Crainimat si Bistrita, in cursul lunii iulie si august anul acesta, ar fi patruns in incinta a trei societati comerciale de pe raza municipiului Bistrita, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de valoare.

 Dintr-o magazie a doua societati comerciale, in cursul lunii iulie a.c., ar fi sustras 11 butelii incarcate cu propan, conductori electrici de pe utilaje, 5 pachete de cablu si un cablu de cupru de alimentare, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 42.500 de lei.

 In cursul lunii august a.c., din incinta unui service auto ar fi sustras mai multe truse de scule si aparatura destinata repararii autoturismelor, fiind cauzat un prejudiciu in valoare de 32.000 lei.

 Politistii au reusit pana in acest moment recuperarea partiala a prejudiciului.

 Fata de cei doi barbati, politistii au luat masura retinerii pentru o perioada de 24 ore fiind ulterior introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud. Persoanele banuite de comiterea faptelor urmeaza sa fie prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita  cu propunere de arestare preventiva.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale pentru documentarea intregii activitati infractionale cat si pentru recuperarea in intregime a prejudiciului.

 

 

Barbat retinut de politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului

 La data de 30 august a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, fata de un barbat de 56 de ani, din Josenii Bargaului.

 In fapt, la data de 28 august a.c., politistii au fost semnalati despre producerea unui scandal pe o strada din localitatea Josenii Bargaului. Politistii au identificat un barbat de 56 de ani, din localitate, care ar fi agresat fizic si amenintat in loc public un alt barbat de 45 de ani, din aceeasi localitate, dupa ce anterior i-ar fi sustras din contact cheile autoturismului, pe fondul unor neintelegeri mai vechi.

 Fata de barbatul banuit de savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, tulburarea ordinii si linistii publice si furt, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au luat masura retinerii pe o durata de 24 ore, fiind depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud.

 Barbatul urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunerea de luare a masurii arestarii preventive pentru 30 zile.

 Politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu-Bargaului continua cercetarile in cadrul dosarului penal intocmit pentru documentarea tuturor aspectelor.

 

 

Tanara depistata conducand cu permisul suspendat

 La data de 30 august a.c., in jurul orelor 23:30, pe Drumul National 17, in localitatea Prundu Bargaului, politistii au oprit in trafic un autoturism.

 La volanul acestuia a fost identificata o tanara de 22 de ani, din Bistrita. In urma verificarilor efectuate de catre politisti a fost constatat faptul ca soferita are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

Politistii au intocmit un dosar de cercetare penala cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, urmand documentarea faptei.                                                        

 

 

 

0 comentarii2555 vizualizări31 august 2022
rss 2.0
rss 2.0