Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Tanar cercetat pentru uciderea animalelor cu intentie, retinut pentru 24 de ore.

Astazi, 11 octombrie, in baza probatoriului administrat intr-o cauza penala aflata in instrumentarea politistilor Biroului pentru Protectia Animalelor Bistrita-Nasaud, a fost dispusa retinerea, pentru 24 de ore, a unui tanar de 18 ani, din Viile Tecii.  Acesta este cercetat pentru comiterea infractiunii de uciderea animalelor cu intentie fara drept, fapta prevazuta si pedepsita de Legea 205 din 2004, privind protectia animalelor.

 Din cercetarile efectuate, a reiesit faptul ca, la data de 5 octombrie a.c., tanarul ar fi lovit un caine de talie mica care apartinea unei familii din Viile Tecii. Din nefericire, in urma leziunilor suferite, acesta a decedat.

 Tanarul banuit de comiterea faptei se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud, iar in cursul zilei de maine, 12 octombrie, va fi  prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, in vederea dispunerii unei noi masuri preventive.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii Biroului pentru Protectia Animalelor Bistrita-Nasaud.

 

 

 

0 comentarii2457 vizualizări11 octombrie 2022
rss 2.0
rss 2.0