Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
RETINUTI PENTRU TALHARIE CALIFICATA.

Trei tineri din Sibiu si Hunedoara, banuiti de talharie calificata, au fost identificati, depistati si retinuti de politistii Biroului de Investigatii Criminale Bistrita, la scurt timp dupa comiterea faptei.  In urma investigatiilor efectuate intr-un dosar penal de talharie calificata, aflat in instrumentarea politistilor Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Bistrita, a fost dispusa retinerea pentru 24 de ore a trei persoane banuite de comiterea faptei.

 Persoanele in cauza, doi tineri de 18 si 29 de ani, din Seica Mare, judetul Sibiu si o tanara de 19 ani, din Geoagiu, Judetul Hunedoara, au fost depistati si opriti in trafic, in cursul zilei de ieri, 18 octombrie.

 Asupra lor, in urma controalelor efectuate, politistii au descoperit si indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor doua pistoale, replici de tip airsoft, un telefon mobil si sumele de 4.483 lei si 400 de euro.

 Din cercetarile efectuate pana in prezent a reiesit faptul ca, in noaptea de 17 octombrie a.c., in jurul orei 23.00, un barbat de 34 de ani, din Bistrita-Nasaud si-ar fi dat intalnire cu tanara de 19 ani, intr-un apartament din Bistrita, unde ar fi urmat sa intretina relatii sexuale contracost. Ajuns la locul stabilit, cei trei l-ar fi agresat si, sub amenintarea unui pistol, i-ar fi sustras bistriteanului suma de 2.300 de lei, un ceas si un telefon mobil.

 Cei trei au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Bistrita, iar dupa audieri au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca, in cursul zilei de astazi, 19 octombrie, sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, in vederea arestarii preventive.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale Bistrita, in vederea documentarii intregii activitati infractionale. Activitatile investigative au fost desfasurate cu sprijinul politistilor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Sibiu si Politia Municipiului Turda.

0 comentarii2646 vizualizări19 octombrie 2022
rss 2.0
rss 2.0