Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Autoturism in valoare de 50.000 de euro, sustras din Suedia, depistat de politistii din B-N.

La data de 20 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au identificat, in posesia unui tanar de 24 de ani, din Bistrita, un autoturism fabricat in 2018, in valoare de 50.000 de euro, cautat la nivel international.

 Autoturismul in cauza, reclamat ca fiind sustras din Suedia, din septembrie 2022, a fost ridicat si indisponibilizat de politisti.

 In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de tainuire si fals in inscrisuri sub semnatura privata. Politistii continua investigatiile, in cooperare cu autoritatile judiciare din Suedia, in vederea clarificarii cauzei sub toate aspectele.

 

 

 

Mandate de executare a pedepsei inchisorii si masuri educative, puse in aplicare de politistii de la Urmariri Bistrita-Nasaud

 La data de 20 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare 2 mandate de executare a pedepsei inchisorii si o sentinta penala prin care s-a dispus masura educativa privativa de libertate a internarii intr-un centru educativ. Cele trei sentinte au fost emise de catre Judecatoria Bistrita.

 Astfel, ieri, 20 octombrie, un tanar de 24 de ani, din Viile Tecii, condamnat la pedeapsa de 4 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala a fost dus in penitenciar de politisti. Totodata, o femeie, de 49 de ani, din Dorolea care a fost condamnata la executarea pedepsei de 5 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie si careia i-a expirat masura intreruperii executarii pedepsei, a fost reincarcerata in penitenciar.

 Masura educativa privativa de libertate a internarii intr-un centru educativ a fost emisa pe numele unui tanar de 20 de ani, din Viile Tecii, fiind dispusa pe o durata de 2 ani, pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala.

 

 

 

0 comentarii2723 vizualizări21 octombrie 2022
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0