Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Ordin de protectie provizoriu emis de politistii din Beclean.

La data de 1 noiembrie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au fost solicitati sa intervina la un scandal produs intr-o familie din Beclean.

 O femeie a sesizat faptul ca sotul acesteia, un barbat de 33 de ani, din Beclean, in timp ce se afla la domiciliu a exercitat acte de violenta asupra acesteia.

 In urma interventiei politistilor si a completarii formularului de evaluare a riscului, s-a constatat ca oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului de 33 de ani.

 Cercetarile sunt continuate de catre politisti in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de violenta in familie.

 

.

 

Soferita depistata sub influenta drogurilor

 La data de 1 noiembrie a.c., in jurul orei 23:00, politistii Biroului Rutier au oprit pentru control pe raza municipiului Bistrita un autoturism condus de o tanara de 22 de ani, din Bistrita.

 In urma testarii cu aparatul etilotest a soferitei a rezultat faptul ca aceasta nu consumase alcool. Testarea cu aparatul Drugtest a indicat insa faptul ca tanara se afla sub influenta substantei metamfetamina. Aceasta a fost condusa ulterior la spital in vederea recoltarii de mostre biologice.

 Politistii Biroului Rutier urmeaza sa documenteze infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante in cadrul unui dosar penal.      

0 comentarii2730 vizualizări02 noiembrie 2022




rss 2.0
rss 2.0