Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Retineri dispuse de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

La data de 9 noiembrie a.c., ca urmare a probatoriului administrat intr-un dosar penal aflat in instrumentare politistilor de la Serviciului de Investigatii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, a fost dispusa retinerea a patru barbati, cercetati pentru comiterea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice.

In fapt, in dimineata de 6 noiembrie a.c., politistii si jandarmii au intervenit la un scandal, sesizat prin 112, produs intr-un club din Bistrita. Politistii din cadrul Politiei Municipiului Bistrita au identificat patru barbati cu varste cuprinse intre 19-39 de ani, din Bistrita, un tanar de 21 de ani, din Sintereag si o femeie de 32 de ani, din Bistrita, banuiti de comiterea infractiunii de incaierare.

La data de 8 noiembrie a.c., in urma administrarii probatoriului, cercetarile au fost extinse cu privire la comiterea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, infractiune prevazuta de art. 371 din Codul Penal.

La data de 9 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au condus la audieri patru dintre persoanele vizate care ulterior au fost retinute pentru 24 de ore.

Cei patru barbati se afla in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, urmand sa fie prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, in vederea dispunerii unor masuri preventive. Totodata, pe numele unui barbat, de 39 de ani, din Bistrita care se sustrage cercetarilor, a fost emis un mandat de aducere. Acesta a fost depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Cercetarile sunt continuate in cadrul dosarului penal intocmit, de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale Bistrita-Nasaud.

 

 

 

Update stire: "O femeie banuita de comiterea mai multor infractiuni a fost retinuta de politistii Biroului de Investigatii Criminale Bistrita"

La data de 9 noiembrie a.c., femeia de 30 de ani, retinuta de politistii Biroului de Investigatii Criminale si cercetata pentru comiterea mai multor infractiuni, a fost prezentata Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud care a dispus plasarea sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile.

Cercetarile sunt continuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale, in cadrul dosarului penal intocmit.

 

 

 

        Update stire: " Clujean banuit de contrabanda cu tigarete si alcool, retinut de politistii Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice, in urma unei perchezitii"

La data de 9 noiembrie a.c., barbatul de 65 de ani, retinut pentru 24 de ore de politisti si cercetat pentru contrabanda, a fost prezentat judecatorului de drepturi si libertati, cu propunere de arestare preventiva. Judecatoria Beclean a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 zile.

Prejudiciul cauzat bugetului general consolidat al statului a fost estimat la suma de 95.412,8 lei. Cercetarile continua de catre Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

 

 

 

0 comentarii2660 vizualizări10 noiembrie 2022




rss 2.0
rss 2.0