Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Dosare penale pentru detinerea de articole pirotehnice fara autorizare.

In cadrul actiunii Foc de artificii, la data de 12 decembrie a.c., politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au depistat un barbat de 47 de ani, din Bistrita, care a detinut si transportat cantitatea de aproximativ 10 kg articole pirotehnice din categoria F3, F2 si P1 fara sa fie autorizata in acest sens.

 La aceeasi data, pe raza localitatii Livezile, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au depistat in flagrant delict un barbat de 45 de ani, din Dumbrava, care avea asupra sa aproximativ 1 kilogram de articole pirotehnice, sub forma a 20 de pachete din categoria P1, fara a detine autorizatie in acest sens sau documente de provenienta.

 In cele doua cazuri articolele pirotehnice au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor fiind totodata inregistrate dosare penale cu privire la infractiunea de orice operatiuni cu articole pirotehnice fara drept.

 

 

Barbat depistat in flagrant delict fara permis si sub influenta alcoolului

  La data de 12 decembrie a.c., dupa ora 23:30, politistii Sectiei 3 Politie Rurala au oprit pentru control, pe Drumul Judetean 154D, o autoutilitara condusa de un barbat de 36 de ani, din Sangeorzu Nou.

 In urma verificarilor desfasurate de politisti a fost stabilit faptul ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Soferul a fost testat si cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat, ulterior la spital fiindu-i recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate in cadru unui dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

Update : Banuit de violenta in familie si viol, retinut de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud

La data de 12 decembrie a.c., in urma probatoriului administrat, barbatul de 34 de ani, din Bichigiu, banuit de comiterea infractiunilor de violenta in familie si viol a fost arestat pe o durata de 30 zile si a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

 

0 comentarii2653 vizualizări13 decembrie 2022
rss 2.0
rss 2.0