Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Tanar banuit de furtul a peste 350 de litri de combustibil, retinut de politistii din Beclean.

La data de 22 decembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au efectuat o perchezitie domiciliara, in localitatea Dumitrita, la locuinta unui tanar de 22 de ani. Tanarul este banuit ca, in data de 16 decembrie a.c., ar fi alimentat dintr-o statie de carburanti, un autoturism pe care erau aplicate numere false, dar si in canistre, cantitatea totala de 352,43 litri motorina, in valoare de peste 2.700 lei, fara ca ulterior sa plateasca.

 Pe parcursul cercetarilor au fost identificati inca doi tineri, de 21 si 20 de ani, din Dumitrita, banuiti ca ar fi participat la comiterea faptei.

 Ieri, dupa efectuarea perchezitiei si administrarea probelor, politistii au dispus masura retinerii, pe o durata de 24 de ore, fata de tanarul de 22 de ani, din Dumitrita. Acesta se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud, iar dupa expirarea masurii retinerii, va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean, in vederea dispunerii unei noi masuri preventive.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean, in vederea documentarii faptei, sub toate aspectele.

 

 

Autoturism sustras din Norvegia, depistat de politistii din Bistrita-Nasaud

 Politistii Serviciului de Investigatii Criminale s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal in care efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire.

 In fapt, la data de 22 decembrie a.c., a fost depistat, in posesia unui barbat din Lunca Ilvei, un autoturism care figura ca fiind sustras din Norvegia, din luna septembrie 2022. Autoturismul, fabricat in anul 2017 si estimat la aproximativ 20.000 de euro, a fost indisponibilizat de politisti.

 Cercetarile in acest caz vor fi continuate, in vederea stabilirii, in cooperare cu autoritatile judiciare norvegiene, a modului in care autovehiculul a fost ajuns pe teritoriul Romaniei si documentarii faptei sub toate aspectele.

 

 

 

          Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti

 La data de 22 decembrie a.c., politistii Compartimentului Urmariri au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis pe numele unui barbat, de 48 de ani, din Romuli.

 Impotriva acestuia, Judecatoria Dragomiresti, judetul Maramures, a dispus pedeapsa de 3 ani si 8 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de conducerea a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

  Barbatul a fost dus de politisti in penitenciar.

 

 

 

 

          Barbat fara permis, depistat in flagrant delict, in timp ce conducea un autoturism

 La data de 22 decembrie a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au oprit pentru control, pe Drumul Judetean 151, un autoturism.

 La volan a fost identificat un barbat, de 33 de ani, din Zoreni. Verificarile politistilor au indicat faptul ca soferul depistat in flagrant delict nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au inregistrat un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, urmand documentarea faptei.

 

 

          Ordin de protectie provizoriu, emis de politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean

 La data 23 decembrie a.c., dupa ora 02:00, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au fost sesizati, prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca in localitatea Crainimat are loc un scandal in familie.

 Politistii ajunsi la locul evenimentului au aplanat conflictul fiind ulterior identificata o femeie de 36 de ani care a relatat faptul ca a fost agresata fizic de catre sot, un barbat de 45 de ani. In urma celor constatate, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului, acesta fiind ulterior evacuat din locuinta.

 Politistii continua cercetarile in cadrul unui dosar penal, cu privire la infractiunea de violenta in familie.

 

 

Sofer depistat sub influenta alcoolului, in urma sesizarii unui participant la trafic

 La data de 22 decembrie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au fost sesizati, de catre un sofer, cu privire la faptul ca un autotren circula haotic pe drumul public dintre localitatile Cosbuc si Nasaud.

 In urma informarii, politistii au depistat si oprit in trafic, pe raza orasului Nasaud, o autoutilitara, iar la volan a fost identificat un barbat, de 48 de ani, din Bistrita. Testarea cu aparatul alcooltest a conducatorului auto a indicat o valoare de 0,72 mg./l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i ulterior recoltate mostre biologice pentru determinarea cu exactitate a alcoolemiei.

 Politistii au inregistrat un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, cercetarile fiind continuate de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

0 comentarii2611 vizualizări23 decembrie 2022




rss 2.0
rss 2.0