Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Trei mandate de executare a pedepsei inchisorii au fost puse in aplicare ieri, de politistii Compartimentului Urmariri.

La data de 16 ianuarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale- Compartimentul Urmariri au pus in aplicare 3 mandate de executare a pedepsei inchisorii, toate emise in aceeasi zi, de catre Judecatoria Bistrita.

 Astfel, un tanar, de 20 de ani, din Arcalia, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani si 4 luni de  inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si talharie calificata. Un altul, in varsta de 22 de ani, din Chirales, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani si 8 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si talharie calificata.

 Totodata, un alt tanar, de 26 de ani, din Lechinta, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani si 4 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si talharie calificata.

 Cei trei au fost dusi de politisti in penitenciar pentru executarea pedepselor.

 

 .

 

          Prejudicii recuperate in urma cercetarilor efectuate de politistii de la posturile de politie Sant si Dumitrita

 La data de 16 ianuarie a.c., in urma cercetarilor si probatoriului administrat intr-un dosar penal de furt calificat, politistii din Dumitrita au identificat un barbat, de 47 de ani, din Dumitrita, banuit de comiterea faptei.

 Acesta este banuit ca, in perioada 2-6 decembrie 2022, ar fi sustras din curtea unei locuinte din Dumitrita un motoferastrau in valoare de 1.300 de lei. Prejudiciul a fost recuperat de politisti si restituit pagubitului, un barbat din localitate.

 Cercetarile in cadrul dosarului penal intocmit sunt continuate la Postul de Politie Dumitrita.

 

***

 

La aceeasi data, in urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Postului de Politie Sant au identificat un tanar, de 22 de ani, din Valea Mare, banuit de comiterea infractiunii de furt calificat.

 In fapt, in seara de 6 ianuarie a.c., acesta ar fi sustras, din locuinta unei tinere, de 21 de ani, din localitatea Sant, un telefon mobil in valoare de 650 de lei.

 Prejudiciul a fost recuperat, telefonul mobil in cauza fiind restituit proprietarei. Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai, Postul de Politie Sant.

 

 

0 comentarii2485 vizualizări17 ianuarie 2023




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0