Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Ordin de protectie provizoriu emis in Bistrita.

La data de 18 ianuarie 2023, o tanara de 19 ani, a solicitat interventia politistilor din cadrul Biroului de Ordine Publica la un scandal in familie.

 La locul evenimentului politistii au constat faptul ca un barbat de 29 de ani, din Bistrita, si-ar fi agresat fizic concubina, o tanara de 19 ani.

 In urma analizarii celor constatate, a fost emis un ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului de Ordine Publica in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de violenta in familie.

 

 

Dosar penal pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat

 La data de 18 ianuarie a.c., politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul Judetean 154C prin Rustior.

 La volan a fost identificat un tanar de 29 de ani, din localitate. Verificarile desfasurate de catre politisti cu privire la autoturism, au indicat faptul ca acesta are numerele de inmatriculare provizorii montate, expirate de la inceputul anului 2022.

 Testarea cu aparatul alcooltest, a indicat faptul ca soferul nu consumase alcool.

 Cercetarile sunt continuate de catre politisti in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 

 

 

Sofer depistat in flagrant delict conducand sub influenta substantelor interzise

 La data de 19 ianuarie a.c., in jurul orei 01:00, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe strada Nasaudului.

 La volan a fost identificat un tanar de 21 de ani, din Chintelnic. Testarea cu aparatul DrugTest 5000 a soferului a indicat prezenta substantei cannabis. In consecinta, tanarul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Testarea cu aparatul etilometru, a indicat o valoare negativa in cazul consumului de alcool.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

0 comentarii2632 vizualizări20 ianuarie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0