Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Doi barbati banuiti de braconaj cinegetic si infractiuni la regimul armelor, depistati, in flagrant delict.

Aseara, in jurul orei 21.45, politisti Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz Bai impreuna cu doi reprezentanti ai unei societati cinegetice i-au depistat, in flagrant delict, pe raza unui fond de vanatoare din Valea Mare, pe un barbat de 39 de ani, paznic de vanatoare si pe un tanar de 28 de ani, ambii din comuna Sant, in timp ce transportau doua exemplare din specia mistret.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca cei doi nu au avut eliberata autorizatie de vanatoare de catre gestionarul fondului de vanatoare, iar cele doua exemplare ar proveni dintr-o actiune de braconaj.

 Cazul a fost preluat de politistii din cadrul  Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, pentru efectuarea de cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunilor de braconaj, uz de arma fara drept si transportul vanatului, dobandit prin braconaj.

 Astfel, la fata locului politistii au indisponibilizat, in vederea continuarii cercetarilor, o arma letala cu destinatia vanatoare, detinuta legal si care ar fi folosita la braconaj, 4 cartuse pentru arma de vanatoare, 3 tuburi cartus pentru arma de vanatoare, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, o lanterna, o chematoare pentru animale salbatice, o autoutilitara care ar fi fost folosita la braconaj si aproximativ 100 de kilograme de carne de vanat. Cei doi au fost condusi la sediul Politiei pentru audieri.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si ai Serviciului de Actiuni Speciale, pentru stabilirea intregii activitati infractionale si a tuturor persoanelor implicate.

 

 

0 comentarii2443 vizualizări25 aprilie 2023
rss 2.0
rss 2.0