Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
"CIRCULAM PRUDENT" .

ACTIVITATE IN PARTENERIAT CU ISPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN   BISTRITA-NASAUD,  BIROUL SIGURANTA SCOLARA, "CIRCULAM PRUDENT" PROFESOR INVATAMANT PRIMAR,SALANTA  DANIELA. 

                 In 27 aprilie 2023 conform    Planului Teritorial  Comun de Actiune pentru cresterea gradului de siguranta a elevilor si personalului didactic si prevenirea delicventei juvenile in incinta si in zonele adiacente unitatilor de invatamant preuniversitar in judetul Bistrita-Nasaud in anul scolar 2022-2023,doamna subinspector de politie Cozma Lenuta din cadrul Biroului de Siguranta Scolara a realizat la clasa doamnei Salanta Daniela,profesor invatamant primar Scoala Gimnaziala Nr.1 ,activitati de informare  in domeniul educatiei rutiere.

                Discutiile au fost interactive,elevii au avut posibilitatea de a-si exprima opiniile deschis in legatura cu fenomenele mai sus mentionate. Au fost implicati toti cei 27 elevi in jocuri si exercitii la "covorasul rosu" Ziua frumoasa a fost incheiata de aprecieri pozitive si desene prin  care cei mici isi iau angajamentul sa traverseze corect  si sa circule prudent!

0 comentarii2548 vizualizări02 mai 2023
rss 2.0
rss 2.0