Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Grav accident de circulatie ce a avut loc in localitatea Tiha Bargaului.

Politistii cerceteaza un grav accident de circulatie ce a avut loc in aceasta dimineata in localitatea Tiha Bargaului. Produs pe fondul depasirii neregulamentare, accidentul s-a soldat cu decesul a 4 persoane, iar 6 persoane au fost ranite grav si 2 ranite usor.

 In 21.08.2011 orele 04.57, in localitatea Tiha Birgaului, pe DN 17, conducatorul auto C. Ionut  de 22 ani din Bistrita Birgaului,  a intrat intr-o depasire fara sa se asigure, a patruns pe contrasens, unde s-a colizionat frontal cu autoturismul (inmatriculat in Italia) condus regulamentar din sens opus de S. Vijai de 21 ani, din Gura Humorului, jud.Suceava. Din accident au rezultat decesele ambilor conducatori auto, al lui C. Gavril de 21 ani din Bistrita Birgaului, pasager in primul autoturism si al lui L. Elena de 30 ani din Vama jud. Suceava, pasagera in al doilea autoturism, ranirea grava a numitilor T. Ionica de 20 ani, M. Teodor de 17 ani, P. Dan de 21 ani, P. Ionut  de 17 ani, toti din Bistrita Birgaului, pasageri in primul autoturism, L. Catalin de 11 ani si L. Narcis de 4 ani ambii din Vama, jud.Suceava, pasageri in cel de-al doilea autoturism. De asemenea, au fost raniti usor  B. Leon de 21 ani din Tureac si L.Viorel de 31 ani din Vama jud.Suceava, pasageri in cele doua autoturisme.

 Cercetarile continua de catre Serviciul Rutier.                 

2 commentarii2723 vizualizări21 august 2011
rss 2.0
rss 2.0