Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Petitia pentru sprijinirea satelor romanesti si a fermierilor romani inregistrata oficial la Parlamentul European.

Eurodeputatul social-democrat, Victor Negrescu, a inregistrat, astazi, la Parlamentul European petitia initiata de Partidul Social Democrat si PES activists Romania pentru sprijinirea satelor romanesti si a fermierilor romani. "Satele romanesti si comunitatile din mediul rural merita mai mult sprijin din partea Uniunii Europene.

In acest sens, impreuna cu colegii mei din Partidul Social Democrat si PES activists Romania, am inregistrat oficial la Parlamentul European o petitie semnata de sute de fermieri, antreprenori, oameni de cultura, reprezentanti ai autoritatilor locale si persoane care traiesc sau lucreaza in mediul rural, carora le multumim pentru sprijin, prin care solicitam o mai mare atentie din partea institutiilor europene pentru problematicile, provocarile si nevoile din mediul rural.

Este timpul ca cetatenii din comunitatile mici sa nu mai fie tratati ca cetateni de rang secund. Solicitam, astfel, organizarea unei dezbateri la nivel inalt privind mediul rural, cresterea fondurilor europene alocate zonelor rurale la revizuirea bugetului european pe termen lung si masuri europene integrate pentru cresterea nivelului de trai si sprijinirea sectoarelor economice si a agriculturii din comunitatile mici", a explicat demersul vicepresedintele PSD si coordonator national al PES activists Romania, europarlamentarul Victor Negrescu.

Campania, inceputa in saptamana in care a fost celebrata Ziua Europei, s-a desfasurat sub deviza #SateRomanestiCuBaniEuropeni si a fost depusa la Parlamentul European chiar in aceasta perioada in care are loc la Bruxelles un nou protest al fermierilor romani.

Mesajul eurodeputatului Victor Negrescu poate fi urmarit aici: https://fb.watch/kI3w1_ok6T/

 

0 comentarii2499 vizualizări23 mai 2023
rss 2.0
rss 2.0