Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Politistii cerceteaza evenimente rutiere.

In 24.08.2011, pe DJ 172 C- in Ilva Mica, politistii l-au oprit in trafic pe B. Dumitru de 29 ani din Lesu. Acesta transporta cu un camion cantitatea de 10 mc lemn de esenta fag, pentru care, din verificari, a rezultat ca nu detine documente de insotire a marfii. Totodata,  s-a stabilit ca acesta poseda permis de conducere necorespunzator categoriei din care face parte autovehiculul condus.

In cauza s-a  intocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice cu permis necorespunzator categoriei si a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2000 lei conform Lg. nr. 171/2010,  iar materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii.

Cercetarile continua de Sectia 7 Politie Singeorz Bai.

 

 

 

 In 25.08.2011, politistii din cadrul Compartimentului Urmariri impreuna cu Postul de Politie Ilva Mica l-au identificat pe Mircea T. de 38 ani din Ilva Mica, impotrica caruia Judecatoria Nasaud a emis Mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea, acesta fiind condamnat la 8 luni inchisoare pentru comiterea a 5 infractiuni la regimul circulatiei rutiere (conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice). Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

  •  

In 24.08.2011, pe DJ 172 G, in localitatea Arcalia, D. Daniel de 23 ani din  Bistrita, fara permis de conducere sau curs de legislatie rutiera, a condus un moped neinregistrat, iar intr-o curba deosebit de periculoasa, datorita neadaptarii vitezei, a pierdut controlul mopedului si a intrat intr-un sant  de pamant in care se aflau placi de beton.

  Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului mopedului.

            Cercetarile continua de Serviciul Rutier.

 

  •  

  In 24.08.2011, pe DN 17 in Cristestii Ciceului,  conducatorul auto P. Dumitru de 41 ani  din Rebrisoara, in timp ce conducea un autovehicul,  a colizionat cu partea laterala dreapta un biciclist, care a schimbat directia de mers  virand spre stanga, fara a se asigura.

          Din accident a rezultat ranirea usoara a biciclistului C. Aurel de 75 ani din  Cristestii Ciceului.

          Cercetarile continua de Politia Beclean.

0 comentarii2667 vizualizări25 august 2011
rss 2.0
rss 2.0