Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Iulie 2024 - 14587
Dosare penale intocmite de politistii Serviciului Rutier.

La data de 2 septembrie a.c., politistii Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Drumul Judetean 172D, in Prundu Bargaului, un autoturism.

 A fost identificat soferul, un barbat de 30 de ani, din Prundu Bargaului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest de catre politisti, rezultatul indicat fiind de 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior soferul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului Rutier in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

***

 

La data de 3 septembrie a.c., in jurul orelor 00:10, politistii Serviciului Rutier au oprit in trafic in localitatea Branistea, pe Drumul Judetean 172F, un autoturism.

 La volan a fost identificat un tanar de 29 de ani, din Baciu, jud. Cluj. Acesta a fost testat de catre politisti cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv in cazul substantelor canabis si metamfetamina. Soferul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice in vederea stabilirii prezentei in organism a substantelor psihoactive.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Serviciul Rutier in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

Prejudiciu recuperat de catre politisti in urma unui furt calificat

Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Bistrita au identificat autorul unui furt calificat si au recuperat prejudiciul produs in urma faptei.

 La data de 3 septembrie a.c., politistii au fost sesizati de catre un barbat, cu privire la faptul ca i-a fost sustrasa o bicicleta dintr-o anexa a locuintei sale, din Bistrita. Prejudiciul cauzat in urma furtului fiind estimat la suma de 3.000 de euro.

 In cadrul dosarului penal intocmit cu privire la infractiunea de furt calificat, politistii au identificat si depistat un barbat de 45 de ani, din Branistea, judetul Galati, banuit de comiterea faptei, reusind totodata recuperarea bicicletei, aceasta fiind restituita proprietarului.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Bistrita, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

 

Ordine de protectie provizorii emise de politisti in acest sfarsit de saptamana

 La data de 2 septembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au fost sesizati prin SNUAU 112 de catre o femeie din Bistrita cu privire la faptul ca in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Saratel, a fost agresata verbal si fizic de catre sotul acesteia.

 La locul sesizarii, politistii au identificat apelanta, doi minori pasageri in autoturism cat si un barbat de 40 de ani, din Bistrita. Din primele verificari, barbatul i-ar fi adresat femeii cuvinte jignitoare si injurii, ar fi agresat-o fizic, totodata amenintand-o cu acte de violenta.

 La aceeasi data, in urma probatoriului administrat, a fost emis un ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului de 40 de ani.

 Cercetarile sunt continuate de catre politisti in cadrul unui dosar penal.

 

***

La data de 3 septembrie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie din Muresenii Bargaului ar fi fost agresata fizic si amenintata de catre sotul acesteia, un barbat de 28 de ani, in timp ce se aflau in incinta locuintei.

 La aceeasi data, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie din Tiha Bargaului ar fi fost agresata fizic de catre sotul acesteia, un barbat de 50 de ani.

 In urma evaluarii riscurilor in cele doua cazuri semnalate, politistii au constatat ca oportuna emiterea de ordine de protectie provizorii impotriva celor doi barbati.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, in cadrul a doua dosare penale intocmit cu privire la infractiunile de violenta in familie.

 

 

Dosare penale la regimul rutier, intocmite de politistii din cadrul Politiei orasului Beclean

 La data de 3 septembrie a.c., pe Drumul Judetean 172 intre localitatile Beclean si Figa, politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au oprit pentru control un autoturism.

 La volan a fost identificat un tanar de 22 de ani, din Cluj Napoca. Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat faptul ca nu se afla sub influenta alcoolului. In urma testarii cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru substanta metamfetamina. Ulterior, soferul a fost condus la spital in vederea prelevarii de mostre biologice pentru stabilirea existentei in organism a substantei psihoactive.     

Politistii Compartimentului Rutier Beclean continua cercetarile in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

***

La data de 3 septembrie a.c., in jurul orei 22:30, politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au oprit pentru control un autoturism.

 La volan a fost identificata o femeie de 35 de ani, din Beclean. In urma testarii cu aparatul etilometru a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferita a fost condusa la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Si in acest caz, politistii au intocmit un dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

Dosare penale la regimul rutier, intocmite de politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud

 La data de 2 septembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, in cadrul activitatilor de supraveghere si control al traficului rutier au oprit un autoturism care se deplasa prin Nimigea de Jos.

 La volanul autoturismului a fost identificat un barbat de 58 de ani, din Nimigea de Jos. Intrucat acesta prezenta halena alcoolica a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In consecinta, soferul a fost condus la spital, unde a fost examinat si i-au fost prelevate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In acest caz, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

***

 

La data de 3 septembrie a.c., in jurul orei 23:45, politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Beclean au fost sesizati despre producerea unui accident in Romuli.

 La locul evenimentului politistii au stabilit faptul ca un ATV condus de un tanar de 19 ani, din Romuli, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat.

 Verificarile efectuate de catre politisti au indicat faptul ca ATV-ul implicat in evenimentul rutier nu avea aplicata placuta de inmatriculare sau inregistrare, acesta nefiind inmatriculat. Totodata, in urma testarii cu aparatul etilotest a tanarului a reiesti faptul ca acesta se afla sub influenta alcoolului, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat. Verificarile au indicat si faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 In urma evenimentului rutier a rezultat ranirea conducatorului, acesta fiind transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului  Nasaud - Compartiment Politie Rutiera.

 

***

 

La data de 3 septembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit pentru control in trafic, un autoturism care se deplasa pe Drumul National 17D, prin Feldru.

 La volan a fost identificat un tanar de 22 de ani, din Feldru. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, conducatorul auto a fost testat cu aparatul marca DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanta metamfetamina.

 oferul a fost condus la spital unde a fost examinat si i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea existentei in organism a substantei psihoactive.     

 

Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud continua cercetarile in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

Dosar penal pentru un motociclist

 La data de 3 septembrie a.c., echipajul de politie rutiera din cadrul Politiei orasului Sangeorz Bai, a efectuat semnal regulamentar de oprire unei motociclete de teren care se deplasa pe DN 17D, prin Anies, care insa si-a continuat deplasarea.

 La scurt timp, politistii rutieri au identificat si depistat conducatorul motocicletei, un tanar de 20 de ani, din Maieru. Verificarile cu privire la acesta au indicat faptul ca nu detine permis de conducere corespunzator categoriei, totodata stabilindu-se faptul ca motocicleta nu este inmatriculata.

 Politistii din cadrul Politiei orasului Sangeorz Bai, continua cercetarile in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 

0 comentarii2569 vizualizări04 septembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0