Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Ordin de protectie provizoriu emis in urma unei sesizari.

La data de 5 septembrie a.c., in jurul orei 01:40, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au fost sesizati cu privire la existenta unui scandal intr-o familie din Nuseni.

 La locul evenimentului politistii au identificat un barbat de 60 de ani, care pe fondul unui conflict spontan si-ar fi agresat concubina.

 Ca urmare a probatoriului administrat si a completarii formularului de evaluarea a riscului, s-a constatat oportunitatea emiterii unui ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului.

 Totodata, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au dispus efectuarea de cercetari in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de violenta in familie.

 

 

 

Trei barbati retinuti de catre politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares

 Ieri, 4 septembrie a.c., politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au luat masura retinerii fata de trei barbati cu varste cuprinse intre 28 si 40 de ani, din Caianu Mic, banuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, violare de domiciliu, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

 Din cercetarile efectuate de catre politisti a reiesit faptul ca in seara de 3 septembrie a.c., patru persoane ar fi provocat un scandal pe drumul public in fata locuintei unui barbat de 38 de ani, din Caianu Mic, unde functioneaza si un local public. Ulterior, fara drept, ar fi patruns in curtea locuintei si ar fi exercitat violente asupra proprietarului cat si asupra unui alt barbat de 65 de ani. Totodata, persoanele banuite ar fi distrus bunuri in valoare de aproximativ 4000 de lei. 

 In urma activitatilor de cercetare penala si a probatoriului administrat, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au dispus retinerea a trei dintre barbati, cu varste cuprinse intre 28 si 40 de ani, din Caianu Mic, pentru o perioada de 24 de ore. Acestia au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 Persoanele banuite de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, violare de domiciliu, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, urmeaza sa fie prezentate in cursul zilei de astazi magistratilor, cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Cercetarile sunt continuate de catre Politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares in vederea documentarii intregii activitati infractionale si stabilirii participatiei penale.

 

0 comentarii2275 vizualizări05 septembrie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0