Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
CUM TI-AI PARCAT BICICLETA?

Mersul pe bicicleta tinde sa devina un mod de deplasare tot mai practic si mai eficient. Politistii din cadrul Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, cat si cei ai Biroului de Investigatii Criminale Bistrita, va recomanda:  

Nu lasati bicicleta nesupravegheata sau neasigurata, nici macar pentru cateva momente. Hotii pot actiona in cateva secunde!

 

Pentru depozitarea bicicletelor evitati pe cat posibil locurile publice sau scarile de bloc. Daca sunteti nevoiti sa parcati astfel, asigurati-le cu un lant cu cifru sau cheie su cu un dispozitiv antifurt tip-"U". Alegeti variante de sisteme de siguranta care pot fi actionate prin telefon sau bluetooth sau chiar alarme antifurt.

 

In functie de valoarea bicicletei, aveti in vedere si incheierea unei politie de asigurare si dotarea acesteia cu un dispozitiv de urmarire GPS.

 

Tineti cont de faptul ca majoritatea bicicletelor sunt furate in timpul zilei! Hotii pot fi ocazionali profitand de neglijenta pe care o manifestati in raport cu bunurile dumneavoastra!

 

Politistii va recomanda sa cumparati doar biciclete care sunt insotite de documente corespunzatoare! Nu va lasati atrasi de pretul mic al unor asa-zise oferte! Bicicleta achizitionata astfel ar putea fi obiectul unei infractiuni de furt.

 

 Speram ca ti-ai parcat bicicleta IN SIGURANTA!

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Np7BJNpmb_8

0 comentarii1428 vizualizări08 septembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0