Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Prejudiciu recuperat de catre politisti in cadrul unui dosar penal.

Prejudiciu de aproximativ 1000 de lei, recuperat ieri 7 septembrie, de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita in cadrul unui dosar penal. La data de 6 septembrie a.c., politistii Postului de Politie Comunal Monor, din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au fost sesizati de catre un barbat din Gledin, cu privire la faptul ca i-au fost sustrasi mai multi baloti de fan de pe un teren aflat in extravilanul localitatii.

 In urma cercetarilor efectuate de catre politisti si cu sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures, a fost identificat un tanar de 26 de ani, din Vatava, judetul Mures, banuit de comiterea faptei. Politistii reusind totodata recuperarea integrala a prejudiciului cauzat.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Monor in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de furt calificat.

 

.

 

Actiuni ale politistilor pentru cresterea gradului de siguranta publica

 In ultimele 24 de ore, politistii au desfasurat actiuni in scopul prevenirii si combaterii faptelor antisociale, dar si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

 Astfel, politistii au efectuat verificari in mai multe filtre, instituite pe principalele artere rutiere din judet cat si pe raza municipiului Bistrita. Totodata, pentru depistarea celor care conduc sub influenta alcoolului sau a substantelor interzise au fost efectuate testari cu aparatele etilotest si drugtest.

 La activitati au participat politistii Serviciului Rutier, politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica si Biroului Rutier al Politiei municipiului Bistrita cat si politisti din cadrul Politiei Orasului Beclean, Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului si Sectiei 4 Politie Rurala Beclean. Pentru neregulile constatate in trafic cat si pentru cele care privesc ordinea si linistea publica au fost aplicate 122 de sanctiuni contraventionale, in cuantum de aproape 27.500 de lei. Ca masuri complementare, politistii au dispus retinerea a 4 permise de conducere si retragerea a 4 certificate de inmatriculare.

 Peste 270 de persoane au fost legitimate si controlate de catre politisti. In cadrul activitatilor de supraveghere si control al traficului rutier au fost efectuate aproape 100 de testari cu aparatele etilotest si drugtest. 

 Reamintim faptul ca toate activitatile politistilor au un rol preventiv avand ca scop cresterea gradului de siguranta publica prin identificarea acelor persoane care nu respecta normele rutiere sau de convietuire sociala.

 Actiunile politistilor Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud continua si in perioada urmatoare.

 

0 comentarii1323 vizualizări08 septembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0