Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Politistii cerceteaza un furt de componente din cupru in valoare de 1600 euro.

 In 27.08.2011, politistii l-au identificat pe V. Dumitru de 36 ani din Uricani, jud. Hunedoara, care este suspectat ca in noaptea de 26/27.08.2011, impreuna cu o alta persoana, a sustras mai multe componente din cupru de la un  releu de telefonie mobila, amplasat in localitatea Dealul Stefanitei, in valoare de 1600 euro.

             Fata de acesta s-a luat masura preventiva a retinerii pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe langa Judecatoria Nasaud a dispus luarea masurii preventive de obligare a invinuitului de a nu parasi localitatea de domiciliu.

            Cercetarile continua de Sectia 6 Politie Rurala Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 


Actiuni preventive organizate de politisti la sfarsit de saptamana pentru prevenirea accidentelor rutiere si pentru asigurarea ordinii si linistii publice

  In perioada 27-28.08.2011, politistii din cadrul Inspectoratului au desfasurat actiuni in sistem integrat pentru prevenirea si combaterea faptelor cu violenta, pentru prevenirea accidentelor rutiere si pentru asigurarea ordinii si linistii publice, in zona discotecilor si barurilor din comunele arondate Sectiei 1 de Politie si pe Valea Bargaului, ocazie in care au aplicat 49 de sanctiuni contraventionale  in valoare de 7000 lei, au retinut 1 permis de conducere, 1 certificat de  inmatriculare si au constatat 4 infractiuni la regimul rutier.

 

 

 

Politistii cerceteaza evenimente rutiere, care, produse pe fondul consumului de alcool la volan, se puteau incheia tragic

    In data de 28.08.2011, in jurul orelor 03.00, politistii l-au depistat pe DN 17 D, pe raza localitatii Salva, pe numitul S. Darius de 24 ani din Nasaud, care conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar la testarea cu aparatul alcotest a rezultat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat.

          Susnumitului i-a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere si conducre sub influenta bauturilor alcoolice, iar cercetarile continua de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

 

 In 27.08.2011, politistii au fost sesizati telefonic ca pe str. Piata Morii, din Bistrita, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, fiind implicate mai multe autoturisme.

          La fata locului a fost identificat P. Mihai de 23 ani din Bistrita care, in timp ce conducea  autoturismul de serviciu, pe  fondul neadaptarii vitezei si a consumului de alcool (0.51 mg/l alcool pur in aerul expirat),  a pierdut controlul volanului si a colizionat doua autoturisme care erau parcate regulamentar pe str. Piata Morii.

             Cercetarile continua de Biroul Rutier Bistrita.

 

 

 In 27.08.2011,  politistii au fost sesizati ca D. Alexandru de 17 ani din Deva a luat autoturismul familiei, care era parcat in curte in localitatea Micestii de Campie si s-a deplasat spre localitatea Fantanele, dar a pierdut controlul volanului  si a intrat cu autoturismul in sant.

          La fata locului a fost identificat tanarul care, fara sa posede permis de conducere, a condus autoturismul pe drumul comunal Micesti de Campie-Fantanele, iar din neatentie a scapat controlul volanului si a intrat in santul de pe marginea drumului, rezultand ranirea usoara a acestuia.

          In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fara a poseda permis de conducere.

       Cercetarile continua de Sectia 3 politie Sinmihaiu de Cimpie.

 

 

 

In 28.08.2011, pe DJ173A, U. Onisor, de 16 ani din Bistrita Birgaului, fara a poseda permis de conducere si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (0,30 mg/l alcool pur in aerul expirat) a condus un A.T.V. neinregistrat, avand pasager in partea dreapta spate pe T. Gavril de 34 ani, din comuna Cetate. In timpul mersului, pasagerul s-a dezechilibrat si a cazut din A.T.V., acesta fiind ranit usor.

Minorul a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie, fiind identificat ulterior la domiciliu. Acesta este cercetat de Serviciul Rutier pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducere fara permis, conducerea unui autovehicul neinmatriculat si parasirea locului accidentului fara incuviintare.

 

 

In 28.08.2011,  pe str. Republicii din Bistrita, P. Emil de 60 ani, in timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere lui B. Gavrila de 62 ani din Bistrita, care, in calitate de pieton, era angajat in traversarea strazii pe marcajul trecerii pentru pietoni semnalizata corespunzator.

Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului.

Conducatorul auto a fost testat cu  alcooltestul, rezultatul fiind 1,22 mg/l alcool pur in aerul expirat .

Cercetarile continua de catre  Biroul Politiei Rutiere.

 

 

 

 In 26.08.2011, politistii au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca pe  DN 17 D, intre localitatile Nasaud si Rebrisoara, T. Anchidim de 48 ani din Feldru, in timp ce conducea un autoturism pe directia Nasaud- Rebrisoara, din cauza neatentiei si a consumului de alcool (1,6 mg/l alcool pur in aerul expirat), a pierdut controlul volanului si a colizionat  un autoturism care era stationat in afara partii carosabile.

         Cercetarile continua de Politia Nasaud.

 

 

 

 

 

 

1 comentariu2625 vizualizări29 august 2011
rss 2.0
rss 2.0