Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 29 Noiembrie 2023 - 14587
Sofer depistat in flagrant delict de catre politistii Serviciului Rutier.

La data de 14 noiembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Drumul National 17, prin Unirea. La volanul autoturismului a fost identificat un barbat de 35 de ani, din Solca, judetul Suceava.

Soferul a fost testat de catre politisti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar in urma testarii cu aparatul din dotare, au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a substantelor psihoactive. Mentionam ca aceasta nu reprezinta proba in cadrul dosarului penal, persoana fiind condusa la o unitate medicala, pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise.

Verificarile efectuate de catre politisti cu privire la conducatorul auto au indicat faptul ca acesta are suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Serviciului Rutier in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

Tanar depistat in flagrant delict conducand fara permis 

La 15 noiembrie a.c., dupa ora 01:20, politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Drumul Cetatii din municipiu.

La volan a fost identificat un tanar de 24 de ani din Dumitra.

In urma verificarilor efectuate de catre politisti a reiesit faptul ca autoturismul condus de tanar are polita de Raspundere Civila Auto cat si Inspectia Tehnica Periodica expirate.

Totodata, politistii au stabilit faptul ca tanarul nu detine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu detine permis de conducere.

 

.

 

Update: PERCHEZITII LA PERSOANE BANUITE DE EVAZIUNE FISCALA, CONSTITUIREA UNUI GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT SI DELAPIDARE.  Stire initiala:

https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/perchezitii-la-persoane-banuite-de-evaziune-fiscala-constituirea-unui-grup-infractional-organizat-si-delapidare

 Ieri, 14 noiembrie a.c., ca urmare a celor 15 mandate de perchezitie domiciliara si a unui autocar desfasurate in cadrul unui dosar penal de natura economica, instrumentat de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Bistrita-Nasaud, pe raza judetelor Bistrita-Nasaud, Vaslui, Vrancea, Teleorman, Galati si Cluj, au fost ridicate mijloace de proba cat si 20.215 de euro, 28.345 de lei, 170 de lire sterline.

 In continuarea activitatilor, au fost puse in executare un numar de 6 mandate de aducere, in baza carora au fost prezentate la audieri persoane banuite si martori.

 S-a dispus retinerea a 4 persoane cu varste cuprinse intre 54 si 57 de ani, din Bistrita, Dej si Cluj-Napoca, urmand ca doi barbati de 57 de ani, din Bistrita si Cluj-Napoca sa fie prezentati magistratilor cu propunere de luare a unei noi masuri preventive.

 Cercetarile continua de catre Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale si participatii penale.

 

0 comentarii1463 vizualizări15 noiembrie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0