Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 29 Noiembrie 2023 - 14587
Mandat de executare a pedepsei inchisorii pus in executare de catre politisti.

La data de 16 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de catre Judecatoria Beclean, impotriva unui barbat de 34 de ani, din Sangeorzu Nou.

 Barbatul a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani si 7 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice unui vehicul de catre o persoane ce nu detine permis de conducere. Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

Dosar penal pentru refuz de recoltare sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice

 La data de 16 noiembrie a.c., in jurul orei 19.00, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza municipiului.

 Conducatorul autoturismului a refuzat sa prezinte pentru control documentele personale si ale autoturismului, refuzand totodata testarea cu aparatul din dotare.

 Intrucat soferul, un barbat de 61 de ani din Bistrita s-a manifestat agresiv verbal si fizic a fost imobilizat de catre politisti fiind ulterior transportat la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, refuzand si aici recoltarea.

 Politistii au inregistrat un dosar penal cu privire la infractiunea de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

 

 

Atentie soferi! Refuzul de va supune recoltarii probelor biologice sau testarii aerului expirat nu este o solutie, intrucat legea prevede o sanctiune cu inchisoarea de la 1 la 5 ani.

 

0 comentarii1449 vizualizări17 noiembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0